@krzysiu97: też tak uważam. Ja nie wyciągam brudów o ex pomimo słabości tego związku, a tym bardziej nie szkodziłabym drugiej osobie, gdyby była przez moment na świeczniku
@xydeN-: żebyśmy mieli rozrywkę. Jakaś laska anonimowo go wyśmiewa, wrzuca screeny z prywatnych rozmów i wypisuje rzeczy, które nikt by sobie nie życzył publicznie wywlekać po zakończeniu związku to co ma być złego w pozbawieniu jej tej anonimowości?
O ile OP ustalił że to rzeczywiście ona, a nie d-----ł się do dziewczyny którą zidentyfikował tylko po po tym, że zostawiła jakiś ślad na jego instagramie. @HipopotamEscobara ?
Nie płoszcie dziewczyny, dla takich wpisów jak jej jestem na tagu. Zresztą to wykopki ją podpuszczają, żeby pisała jaki ma rozmiar ma beniz Dahmera itp. @Wykopkipyrczane, dla mnie to Ty luks kobita jesteś, dawaj jeszcze jakieś brudki ( ͡°͜ʖ͡°)
@Jotemov12: zostawiła serduszko pod starym postem Dahmera na IG, on odpowiedział, w profilu wpisana zootechnika, o której pisała pyrczane, więc to oczywiste. Z pierwszą częścią wiadomości - dokładnie, for fun
@Wykopkipyrczane: Julią nie jesteś.... bo dziewczyna z insta to Julita ( ͡°͜ʖ͡°) A tak serio to nie wiem czy "Ty to Ty", ale dzięki za wpisy, trochę większy kontekst od Ciebie dostaliśmy, nie zrażaj się,
@Wykopkipyrczane: Dobra, dobra ( ͡°͜ʖ͡°) kiedy idziemy na drinka do "Pod Minogą?" Nie jestem Dahmer, nie eskaluję dotyku, wręcz nie lubię także spoko haha xD
#rolnikszukazony
Komentarz usunięty przez autora
O ile OP ustalił że to rzeczywiście ona, a nie d-----ł się do dziewczyny którą zidentyfikował tylko po po tym, że zostawiła jakiś ślad na jego instagramie. @HipopotamEscobara ?
@Wykopkipyrczane, dla mnie to Ty luks kobita jesteś, dawaj jeszcze jakieś brudki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z pierwszą częścią wiadomości - dokładnie, for fun
@Wykopkipyrczane: z zachowania jednak jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)