Podsumowanie pierwszego miesiąca na tinderze, w okolicy miasta 140 tyś osób, dokładniej mieszkając na zadupiu, szukając drugiej połówki. Dodam, że wykupiłem golda.
Wiek 21 lat 180cm wzrostu Sylwetka wysportowana, 8-pak na brzuchu Z twarzy 6,5/10 bym powiedział, ale wiadomo, że to kwestia preferencji
-Ponad 300 matchy, nie licząc polubień od dziewczyn z nadwagą, minimum musiały być 6/10 -Doszło do spotkania z jakimiś ~11 dziewczynami, z czego z jedną spotkałem się trzy razy, z jedną jestem w relacji fwb, reszta mi nie podpasowała i to ja musiałem je odrzucić -Uprawiałem seks z 6 z nich, nie licząc palcówki czy lizania cycków u dwóch innych, ale ogólnie tylko z jedną umówiłem się konkretnie na to -Około 80 par już usunąłem, bo stałem się bardziej wybredny i jeśli druga osoba się nie angażuje to od razu to robię -Nie pisałem jeszcze z ponad setką par -Mnóstwo możliwości spotkań, ale od dziewczyn oddalonych o conajmniej 50km, a spotykałem się póki co tylko bliżej -Byłem bliski usunięcia tindera, ale dostałem kosza -Do spotkań dochodziło prawie zawsze po tym jak proponowałem to w pierwszych wiadomościach
Ostatni tydzień spory regres i dużo dziewczyn nie odpisuje, ale może dlatego, że stałem się bardziej obojętny, nie pajacuję już jak na początku.
@Knur_mitoman fajnie jest mieć na tyle ciekawe życie, żeby inni uważali, że to zarzutka. Nie powiem, trochę mi to zrobiło dzień, bo myślałem, że to raczej przeciętne wyniki
@Mazurex: mam trochę podobne doświadczenia do twoich tylko gorsze wyniki wiec wierzę, ze nie bait, jak wygladaja twoje zdjęcia? Bo nie oszukujmy się, to jest główny czynnik przez jaki wpadają pary
Wiek 21 lat
180cm wzrostu
Sylwetka wysportowana, 8-pak na brzuchu
Z twarzy 6,5/10 bym powiedział, ale wiadomo, że to kwestia preferencji
-Ponad 300 matchy, nie licząc polubień od dziewczyn z nadwagą, minimum musiały być 6/10
-Doszło do spotkania z jakimiś ~11 dziewczynami, z czego z jedną spotkałem się trzy razy, z jedną jestem w relacji fwb, reszta mi nie podpasowała i to ja musiałem je odrzucić
-Uprawiałem seks z 6 z nich, nie licząc palcówki czy lizania cycków u dwóch innych, ale ogólnie tylko z jedną umówiłem się konkretnie na to
-Około 80 par już usunąłem, bo stałem się bardziej wybredny i jeśli druga osoba się nie angażuje to od razu to robię
-Nie pisałem jeszcze z ponad setką par
-Mnóstwo możliwości spotkań, ale od dziewczyn oddalonych o conajmniej 50km, a spotykałem się póki co tylko bliżej
-Byłem bliski usunięcia tindera, ale dostałem kosza
-Do spotkań dochodziło prawie zawsze po tym jak proponowałem to w pierwszych wiadomościach
Ostatni tydzień spory regres i dużo dziewczyn nie odpisuje, ale może dlatego, że stałem się bardziej obojętny, nie pajacuję już jak na początku.
Dawno nie czułem się tak samotny jak aktualnie
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #randki
#seks #przegryw #p0lka #rozowepaski
@Mazurex: obrzydliwe
Komentarz usunięty przez moderatora
On robi robotę za wszystko inne
Jakby to różowa napisała to zaraz by było ze dziwka
O #!$%@? tu chodzi?
@DudaChudeUda: dla mnie obrzydliwe to jest bez względu na płeć piszącego.