Aktywne Wpisy
jankowski90 +164
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
rales +266
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
Wszyscy przestrzegają żeby nikomu nie dawać, wyśmiewają.
Ugaduje właśnie polecaną ekipę od dachów która bierze materiał ze sporego składu. Zaznaczyli, że przy składaniu zamówienia będzie konieczność zostawienia zaliczki 5k (ok 20 proc wartości zamówienia).
Powinno to zapalić czerwoną lampkę? W sumie zaliczka ma sens z ich perspektywy.
#budujzwykopem #remontujzwykopem #budowadomu
@Qullion: umowa rzecz oczywista ale nawet z nią nie zmienia to podejścia ludzi do tej kwesti