Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
sildenafil +21
Kiedy mówili o „uśmiechniętej Polsce „ mieli na myśli śmianie się z poniżania i torturowania swoich przeciwników politycznych w aresztach wydobywczych.
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Dziewczyna Shrodingera ( w wieku 15-20 lat) - wystarczająco dorosła i dojrzała, by sama mogła decydować z kim się chce ruchać, chyba, że chce z 30 latkiem pochodzenia polskiego - wtedy jest zmanipulowaną i wykorzystaną dziewczynką.
XD
#takaprawda #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
@abiandri: na gender studies, chłop przebrany za babe tak powiedział, czego nie rozumiesz mizogonie
@abiandri: Generalnie były kiedyś badania, które stwierdzały, że mozg osiąga dojrzałości nie wcześniej jak 29 lat. To ciekawe bo akurat tyle trzeba mieć minimum aby zostać sędzią w Polsce. Przypadek? Choć ta granica może się zmieniać oczywiście w zależności od badań i ich kryteriów.
@Variv: Może tak być, ja mam akurat 29 lat od niedawna i stwierdzam, że mój mózg jest najbardziej dojrzały w historii i że w poprzednich latach był niedojrzały...
Jak najbardziej akceptowalne powinny być związki gdzie obydwie strony są na podobnym poziomie rozwinięcia psychicznego.
@peszek_leszek: Dlatego seks i pełnoletność powinna być od 25 roku życia. A się gówniarzom na wszystko pozwala!
@peszek_leszek: Dobrze, że świecenie dupą na onlyfansach i ciągnięcie kasy od nieporadnych interpersonalnie mężczyzn wątpliwe etycznie nie jest.
@LajfIsBjutiful: Paradoksalnie jedyna krytyka jaką spotkałem, to ze strony kumpla, który miał ogromne powodzenie w liceum, teraz ma robotę w fabryce i jest to ból dupy, że teraz kobiety go nie chcą, a mnie,
@peszek_leszek: Najmocniejsze moje zakochanie miałem po 30
@peszek_leszek: Najlepiej to kobiety ubezwłasnowolnić. Niech za kobiety decyduje rodzina jak w wielu krajach islamskich czy w Indiach. Będzie dla nich bezpieczniej!
Taki typ 30 lat, co może jedną dziewczynę na poważnie miał, nie ma takiego doświadczenia jak 30 latka co miała średnio jednego chłopaka rocznie od 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tajlosfit: Na szczęście zarówno my jak i polskie prawo ma to w dupie. Elo parówo.
@peszek_leszek: właśnie podałaś jeden z głównych powodów czemu lepiej wiązać się z młodymi szczerymi dziewczynami niż ze starszymi wyrachowanym
Już kiedyś pisałem na ten temat dłuższy wpis, więc go skopiuję