Wpis z mikrobloga

Wygląd sam w sobie nie ma znaczenia w relacjach damsko-męskich. Pożądanie to jest oddziaływanie energetyczne, to co naprawdę ludzi przyciąga to aura. Zazwyczaj dobra aura = dobry wygląd, ale nie zawsze. Nawet jeśli jakaś cecha wyglądu jest niezmienna to aurę i tak można naprawić, a materialiści myślą że to wszystko bajki i dlatego zawsze przegrywają ahahahahah
#blackpill #redpill #zwiazki
FerdynandMagellan - Wygląd sam w sobie nie ma znaczenia w relacjach damsko-męskich. P...

źródło: comment_1667157873MXteT63Zj7NX5ADSdyozX8.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FerdynandMagellan: te oddziaływanie energetyczne to inaczej nazywają normalni ludzie sprawianiem wrażenia. A wrażenie można sprawiać przez wygląd i charakter. To połączenie musi być niezrozumiałe dla ludzi wierzących w energie. Żeby człowiek oddziaływał na drugiego człowieka jakkolwiek to nie wiem jak blisko musiałby być. Nawet dotykanie się nawzajem mózgami to byłoby być może jeszcze za mało.
  • Odpowiedz
@Nizax: Wiesz że każdy człowiek wytwarza wokół siebie pole elektromagnetyczne wykrywalne na wiele metrów wokół? Nie uważam żeby oddziaływania energetyczne były elektromagnetyczne w swojej naturze no ale tyle wystarczy żeby obalić to co napisałeś.
  • Odpowiedz
@FerdynandMagellan: mówisz o emisji infrared? Że niby nasz metabolizm produkuje tą całą naszą aurę? No to rzeczywiście mi odkrycie. Chyba że rzucasz hasła na wiatr z myślą że zakończymy rozmowę.
Podaj mi dokładnie jaką metodą mierzy się pole elektromagnetyczne sięgające kilku metrów które generuje każdy człowiek w każdej chwili xD
  • Odpowiedz
@Nizax: Ty nie wiesz o czym piszesz. Już ci to wyjaśniłem że wystarczy wziąć miernik pola magnetycznego i go użyć, jak dalej nie rozumiesz no to musisz się udać na korepetycje z fizyki. Plus przeczytaj jeszcze raz co pisałem wcześniej:

Nie uważam żeby oddziaływania energetyczne były elektromagnetyczne w swojej naturze no ale tyle wystarczy żeby obalić to co napisałeś.
  • Odpowiedz
@FerdynandMagellan: tak czytając pobieżnie rozumiem że powiększyć te mistyczne pole można w ten sposób jak na wideo niżej? Bo te biony to tak na prawdę jony?
Gdzieś w tym tygodniu wiadomości mówiły o uczniu szkoły średniej który 'wynalazł' wearable - koszulkę która zbiera energię w bezpośrednim kontaktem z ciałem. Czy to etyczne zbierać energię i zamykać w pudełku by potem naładować tą energią smartfon?

W tak zanieczyszczonym środowisku falami radiowymi
N.....x - @FerdynandMagellan: tak czytając pobieżnie rozumiem że powiększyć te mistyc...
  • Odpowiedz