Aktywne Wpisy

tortellonizsosem +211
Biznes po polsku odc. 2137
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-23 o 17.11.13
Pobierz
vieniasn +74
dziś ponury los wylosował mi że dostałem duży kawałek sernika od sąsiadki której prawie nie znam
źródło: 1000048286
Pobierz

potrzebuje wygenerować PDF z htmla (dosyć złożonego). Możecie coś polecić ?
Sprawdziłem już:
- DOMPDF
- mPDF
Żaden nie daje sobie rady, pozatym są dosyć zasobożerne.
Moje oczekiwania spełnia jedynie wkhtmltopdf, ale niestety shared hosting nie pozwala na uruchamianie binarek.
@koob: (#) Skompiluj sobie to Emscriptenem czy czymś takim do niebinarki.
https://code.google.com/p/wkhtmltopdf/
O dziwo PHPowy exec(); cos tam dziala i pobiera strone (przynajmniej takie info wyrzuca na output), ale samego PDFa nie generuje.