Aktywne Wpisy
Viado +85
Ehh co za durny naród - jedyna wolnościowa partia 6.2%. Pora się pakować za granicę bo teraz to europejski komunizm wjedzie na pełnej
#wybory #konfederacja #bekazlewactwa
#wybory #konfederacja #bekazlewactwa
Smarek37 +1160
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
W pracy, kupela przypadkowo dowiedziała się, że jestem gejem. Relacja koleżenka, firmowa - jak zwał tak zwał.
Oczywiście, mimo, że nie mamy jakiegoś super kontaktu stwierdziła, że jak to gej - muszę być ZAWSZE najlepszym przyjacielem kobiety (tak, za dużo amerykańskich seriali) i ona k*rwa stwierdziła, że będzie mi się żalić z zachowań jej faceta. Dałem jej jasno do zrozumienia, że ani nie mam zamiaru być jej BFF, ani słuchać o jej problemach w związku. Oczywiście dalej wypisuje SMS.
i uwaga najlepsze...
Teraz piszę też jej facet, na początku "niby #!$%@?", a teraz sam wypisuję jak ona się zachowuję xD
Żeby było śmieszniej, ona wypisuje takie wiadomości co przychodzą jako MMS, a ja " Musicie to sobie wyjaśnić między sobą " xD a jej facet zaprasza mnie na piwo, bo fajnie się rozmawia xD
Zmieniam zawód i zostaję psychoterapeutą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #635d12581dd2ac3c3874c294
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
Wyruchaj jej chłopa to się odwali od Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Właśnie wrocilismy do mnie do domu xD nie, nie będzie dymania ale pogramy sobie w PS5.
Laska jest poEbana, widziałem co do niego wypisuję i muszę skrócić ten kontakt. (Nie wie,że się widzimy)
Natomiast typek okazał się fajnym ziomkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak.. geje też mogą mieć kolegów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
---
Ten komentarz
---
Zaakceptował: LeVentLeCri