Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Hehehe parwackie chochoły, chłopski rozum, instytut danych z d--y, szury, foliarze
Żal mi was jak wy się daliście wyr*chać ¯\_(ツ)_/¯
#koronawirus #bekazlewactwa
Do jakiego błędu typie XD? Co się okazało nieprawdą? To że na COVID zmarło 7mln osób? To, że 630 mln zachorowało?
Może według ciebie szczepionki nie działają? Jeśli tak to czekam na rzetelne badania na
@jankes83:
Pamiętaj że jak się nie zaszczepisz, to zarazisz babcie XDDDDDDDDDDDDD
@albo_wutka_albo_buk: XD
Większa szansa jest wtedy gdy daną chorobę przechodzisz ostro, kaszlesz, kichasz, smarkasz, roznosisz zarazki czy wtedy gdy się zaszczepisz i przejdziesz ją łagodniej? Tak po waszemu na chłopski rozumek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę że masz na to twarde badania XD ale niestety zaszczepieni roznoszą chorobę tak samo, a szczepionki nie były pod tym kątem w ogóle badane, chociaż POLITYCZNE LEWACTWO z całego świata kłamało, że były.
Ty naprzykład się zgiąłeś w pół przed Twoim PISowskim PANEM Niedzielskim i jak widać do dzisiaj spijasz mu z dzióbka¯\_(ツ)_/¯
Tak się składa że mam
Oni nie wypuścili oni Cię okłamali, a Ty ich jeszcze bronisz XD
Ja pier**le, jesteś stereotypowym szurem XD Zapytałem cię o kłamstwa, rzuciłeś coś o chorej babci, dałem ci argumenty, badania i oczywiście zamknąłeś ryja XD Dobra, kończę tę farsę, oszczędzę ci wstydu XD
Fakt jest taki że DALIŚCIE SIĘ OSZUKAĆ, mówiono że szczepionki zablokują transmisję wirusa a później wyszło oficjalnie na jaw że nawet nie były pod tym kątem badane XDDDDDD jakich dowodów chcecie XD
Szur coś o faktach XD
@
@jankes83:
To że jak ktoś Ci mówi - idź się zaszczep - jak nie dla siebie to dla innych, i ludzie to robią z poczucia odpowiedzialności za inne osoby, a później ten sam przychodzi i mówi HEHEHE NIE BADALIŚMY NAWET SZCZEPIONEK POD TYM KĄTEM, NIE BYŁO CZASU
Dobrze to czekam na innych, bo dużo sprawniejsi na umyśle od Ciebie sie jeszcze wiją, ale ja z nich wypedzę tego p0laka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale się uśmiałem z twych "móndrości".
Pocieszny trolik.
"...A gupiii, ale to po matce"