@prezess123123 bo w Ameryce aktualnie jest piątek np w los Angeles jest właśnie 16:47 A patrząc co się działo przez ostatnie 3h to mogą mieć poważne problemy. Ale dobrze że chociaż nie dali od razu shiny zoruy xD
@Karbostyryl no i git xD Ja już wcześniej pisałem do znajomych że dziwię się że tego dobrze wcześniej nie przetestowali. Tym razem to mi zaimponowali bo to proszę IE się o problemy xD
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Podziwiam odwagę Niantica żeby wypuszczać coś co było wcześniej zbugowane ponownie na produkcję w piątek xD
A patrząc co się działo przez ostatnie 3h to mogą mieć poważne problemy.
Ale dobrze że chociaż nie dali od razu shiny zoruy xD
Jak się wysypie w weekend to nikt tego nie ogarnie w w poniedziałek będzie niezły b----l
Ja już wcześniej pisałem do znajomych że dziwię się że tego dobrze wcześniej nie przetestowali. Tym razem to mi zaimponowali bo to proszę IE się o problemy xD