Aktywne Wpisy
oldsox +7
Witam
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche

Smarek37 +625

#mikrokoksy
- Problemy z leptyną po wychodzeniu
- Zmiejszenie aktywności po osiagnięciu celu (często ludzie kręcą wiele godzin cardio, a nie da się tak cały rok)
- Taki mindset człowieka, ze po osiągnięciu celu spada motywacja, a wiele osób nie wyznacza sobie nowego celu
- Proza życia - zmiana pracy, stres, narodziny dziecka, nowa dziewczyna bla bla
masę ciała redukują ale nie rozwiązują problemu, który doprowadził ich do otyłości, nieprawidłowych nawyków, które potem niezmienione wracają i stąd "jojo"
@Kasahara: Z czystej ciekawości, dlaczego się nie tak nie da przez cały rok? Pytam, ponieważ robię trzy, cztery godziny cardio w tygodniu?
A dla niektórych nie da się i tych 3-4, bo sport to tylko ich dodatek do życia i często są rzeczy dla nich ważniejsze
Teraz znowu trochę przytyłem i potrzebuje zrzucić mniej więcej 10kg.
U mnie to głównie zbyt duża miłość do imprezowania i odurzania się wszelakimi środkami powoduje wieczne jojo.