Aktywne Wpisy
Johny_Lepa +1
Mam pytanie dotyczące ruletki. Mam znajomego, który twierdzi, że potrafi osiągać długie serie wygranych, nawet powyżej 20 rzutów. Mówi, że dzięki analizie historycznych danych o tym, kiedy wypadały czarne i czerwone pola, mógł przewidywać wyniki i osiągać takie serie. Tłumaczył to na przykładzie rzutu monetą, mówiąc, że jeśli 10 razy z rzędu wypadnie orzeł, to prawdopodobieństwo, że przy następnym rzucie znowu wypadnie orzeł, maleje i wtedy należy obstawiać przerwanie serii i że
lunaria +2
#stulejka #s-x #zdrowie #niebieskiepaski
mam taki problem, że w trakcie wzwodu mogę odciągnąć napletek poniżej żołędzi, ale lekko mnie upija. jestem po operacji wędzidełka, ale po ściągnięciu napletka dalej widać zwężenie/pierścień. uciążliwe to jest. czy konieczny jest zabieg? czy może jakieś maści dadzą radę? jeśli operacja to macie do polecenie jakąś klinikę w mazowieckim?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #635b2bacef1204b9ecda0909
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Polecam Forum Męskie Zdrowie
W Warszawie rewelacyjne zabiegi robi pani Agnieszka Chomicz - będziesz miał 4 typy do wyboru
Komentarz usunięty przez autora