Wpis z mikrobloga

Może nie odkryłam Ameryki, ale NIE POLECAM ubera. Korzystam bardzo dużo z aplikacji bolt/freenow/uber, czasami nawet kilka razy dziennie od 4/5 lat i nigdy nie miałam takiej sytuacji. Przedwczoraj wracałam z lotniska wro, kurs za 70 zł, ukraiński kierowca po przejeździe powiadomił ubera, że zabrudziłam mu samochód, wysłał zdjęcia jakiś starych plam, niewiadomo w którym miejscu samochodu nawet i uber ściągnął mi kolejne 60 zł z konta które idzie w pełni do kierowcy. Oczywiście supportu brak, na czacie twierdzą że kierowca wysłał im zdjęcia i mam się odczepić. Co zabawne, dzwoniłam do kierowcy i on twierdzi że nic takiego nie zgłaszał, ale widocznie kłamie. Ma ktoś pomysł gdzie się mogę odwołać dalej? Nawet nie chodzi już o te 60 zł a o złodziejstwo #uber #reklamacje #kiciochpyta #taxi #wroclaw dla zasięgu bo może ktoś się też z tym spotkał
  • 28
@jazdunia: mnie ostatnio uber też zaczyna mocniej #!$%@?ć. Bardzo długo szuka mi kierowcy (nie wiem czy mam jakieś #!$%@? oznaczenie w apce, że mnie kierowcy ignorują? xD Chodzi o Warszawę, więc jest ich duzo). Zbyt często się zdarzyło, że kierowca anulował przejazd po 10 minutach czekania na niego, chwile przed dojazdem. Gdy ja tak anuluje to mi zabierają dyche, jak kierowca anuluje marnujac mi czas, to elo wyjebongo i jeszcze znika
@iEarth: Kurde, bolt mi zawsze najdrozej wychodzi z ubera/freenowa/bolta. Ja polecam free now, super autka i nigdy nie mialam z nimi problemow, ciagle jakies promki maja, czesto jezdze za mniej niz dyszke! Feenow sponsor me, kocham ciee
@jazdunia: w aplikacji ubera nie moge zalozyc konta bo moj nowy numer byl w uzyciu. Pomimo telefonu do supportu maili itd. support stwierdzil ze nic nie moze bo numer jest przypisany do istniejacego konta. Stwierdzilem ze jak mnie maja w dupie to ja ich tez i przerzucilem sie na bolta ¯_(ツ)_/¯

A problemow z nimi nie mialem nigdy zadnych. Ty zglos chargeback w banku i po problemie. Sprawa jest dosyc banalna.