Aktywne Wpisy
Docent_Jan_Mula +168
Dalamar +98
Chryste jaka ona musi być płodna
#plodnajulka #lekkoatletyka #ladnapani #prokuratorboners #buziaboners #brzuchboners #wszystkoboners #anastazjakus #szaramyszkadlaanonka
#plodnajulka #lekkoatletyka #ladnapani #prokuratorboners #buziaboners #brzuchboners #wszystkoboners #anastazjakus #szaramyszkadlaanonka
Następnym etapem życia będzie po prostu zacząć coś brać (ale co i skąd to nie mam #!$%@? pojęcia) żeby chociaż trochę poczuć jakąś ulgę w tym życiu
#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #narkotykizawszespoko
@moll: nie
No robisz, głównie wywierasz na siebie presję, o czym świadczy klapa u divy. Zbyt mocno przywiązujesz wagę do zamoczenia, bez otoczki emocjonalnej, której najwyraźniej potrzebujesz
Ja w ogóle nie myślę o związku. Równie dobrze mogłabyś się spytać czy chce dzieci. To taka sama abstrakcja. Wiązać się z kimś, zaboawiazania tworzyć etc.... to już w ogóle brzmi jak skok na głęboką wodę
Każdy związek jest unikatowy i dochodzenie do bycia razem jest tą jazdą próbną. Prawdziwe zdobywanie doświadczenia to związek, bo wtedy tak w pełni uczysz się być z drugą osobą. I to też nie jest w 100 procentach uniwersalne, bo całości jednego związku nie przełożysz na inny.
Chcesz
@moll: Jezu co to za szurskie #!$%@? XD To jakby powiedzieć, że seks uprawiać powinno się tylko dla poczęcia nowego życia a antykoncepcja jest ucieczką od poczucia zaboawiazania żeby skupić się wyłączenie na rozrywkowym aspekcie ruchania XDD
Twierdzenie, że kobietę można mieć tylko w związku jest po prostu
I to jest dramat i smutne.
Nie wiem na jakiej zasadzie nie potrafią skoro jako prawiczek wiem, że technicznie to są dwie różne rzeczy xD
Seks
Komentarz usunięty przez autora
Poczytaj sobie na ile przemiał w wielu przelotnych romansach utrudnia budowanie stałej relacji w późniejszym czasie.