Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +53
Tak się zastanawiam czemu baby dużo rzadziej wpuszczają kogoś w #samochody .
Są nieuprzejme czy po prostu nie ogarniają co się dzieje?
#motoryzacja
Są nieuprzejme czy po prostu nie ogarniają co się dzieje?
#motoryzacja
Vaclav +34
Ważna sprawa. Nie jakieś tam zboża, podpaski, zaimki.
Broń. Wróg u bram, 'ciekawe' czasy, więc polaryzacja może być jedna. Pro Polska i Pro Rosyjska. Jesteśmy goli, nadzy. Która partia w tej sytuacji wykazuje stanowisko w 100% korzystne dla Polski?
Konfederacja. Tylko. Fakt, nie opinia.
#bron #bronpalna #konfederacja #polityka
Broń. Wróg u bram, 'ciekawe' czasy, więc polaryzacja może być jedna. Pro Polska i Pro Rosyjska. Jesteśmy goli, nadzy. Która partia w tej sytuacji wykazuje stanowisko w 100% korzystne dla Polski?
Konfederacja. Tylko. Fakt, nie opinia.
#bron #bronpalna #konfederacja #polityka
Jesteście ludzie obrzydliwi z tymi waszymi komentarzami
Prawie 450 osobom razem podobają się te dwa komentarze a do wieczora to pewnie będzie ich z 600…
Praktycznie chyba jak na szybko przejrzałem to same komentarze od chłopów, że pewnie bzykać się poszła i pewnie zaraz sama wróci itp
Co z wami nie tak? Jakby to o waszej siostrze czy kuzynce pisali, to też byście tak gadali?
W internecie pod artykułem pewnie nie lepsze komentarze o ruchaniu i o tym, że pewnie się zaćpała czy coś
Wstyd coraz bardziej być Polakiem i żyć w tym kraju nienawistników nie wspominając już o posiadaniu tu konta……
#gdansk #zaginieni #niebieskiepaski #rozowepaski #przemyslenia #zalesie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@xydeN-: Ja tylko chciałbym przypomnieć, że tag przegryw i blackpill stworzyli idioci od patostreamów, którzy zalali ten portal po nagłośnieniu tamtej patologii; miałeś przyjemność czytać komentarze śmietanki mentalnego #!$%@?
@xydeN-: wiesz ze jak polubie 10 wpisów na mirko to nie staję się nagle dziesięcioma różnymi osobami? xD