Aktywne Wpisy

norman-odyniec +458
#przegryw #neet #pracbaza #wychodzimyzprzegrywu #kolchoz
Mireczki tak się zastanawiałem, bo sporo z was narzeka na robotę, jej brak i życie na wsi. Czy chcielibyście serie wpisów, w których przekminiłbym Wam kilka możliwości pracy, którą na spokojnie można wykonywać zdalnie? Nic związanego z programowaniem i jakimiś hatfu MLMami, czy innym dropshippingiem. Zarobki nie będą obłędne, ale spokojnie z czasem i zdobytym doświadczeniem można dojść do poziomu 50zł/h+.
Wymagania:
Minimum social skilla, tak aby
Mireczki tak się zastanawiałem, bo sporo z was narzeka na robotę, jej brak i życie na wsi. Czy chcielibyście serie wpisów, w których przekminiłbym Wam kilka możliwości pracy, którą na spokojnie można wykonywać zdalnie? Nic związanego z programowaniem i jakimiś hatfu MLMami, czy innym dropshippingiem. Zarobki nie będą obłędne, ale spokojnie z czasem i zdobytym doświadczeniem można dojść do poziomu 50zł/h+.
Wymagania:
Minimum social skilla, tak aby

wykop +293
Panowie, dziś Wasze święto - Dzień Mężczyzny! ლ(´ڡ`ლ)
Czego chcemy Wam życzyć w tym dniu? Świata, który Was zrozumie, wysłucha, zaakceptuje Wasze emocje, nie będzie oceniał. Równouprawnienia. Tego, w którym płeć nie decyduje o opiece nad dzieckiem, emeryturze czy konieczności odbycia ćwiczeń wojskowych. Ludzi, którzy będą dla Was wsparciem, nie ciężarem.
Marzeń, pasji, celów, których realizacja nadaje życiu sens. Siły, uśmiechu i pogody ducha, która pozwoli Wam z lekkością
Czego chcemy Wam życzyć w tym dniu? Świata, który Was zrozumie, wysłucha, zaakceptuje Wasze emocje, nie będzie oceniał. Równouprawnienia. Tego, w którym płeć nie decyduje o opiece nad dzieckiem, emeryturze czy konieczności odbycia ćwiczeń wojskowych. Ludzi, którzy będą dla Was wsparciem, nie ciężarem.
Marzeń, pasji, celów, których realizacja nadaje życiu sens. Siły, uśmiechu i pogody ducha, która pozwoli Wam z lekkością

#android #informatyka
a co do tematu, w ustawieniach w DNS ustaw prywatny dns:
dns.adguard.com
mi rozwiazało problemy reklam na reklamoi
Tak samo z Windowsem, gdzie z tego co kojarzę tez się wyświetlały.
https://www.gsmmaniak.pl/1151982/samsung-wyswietla-reklamy-na-swoich-smartfonach/
Tak samo z Windowsem, gdzie z tego co kojarzę tez się wyświetlały.
@CyprianFonda:
to jest absurd i do tego nieśmieszny żart, chociaż czuje, że zaraz się zleci kilku, co powiedzą, że to spoko jest i wystarczy je wyłączyć XD
A najlepsze, że np kupując jakiś top tier model za gruby pitos to i tak masz reklamy w
Dodatkowo przy rejestracji samsung members miałem wprost
Reklamy bez instalowania nawet wyskakują, testo mówił właśnie o was w swoich filmach
A oni będą zarabiać na reklamach i na waszych danych, a za rok będzie subskrypcja na wyłączanie reklam.
Może jeszcze niech operatorzy przed rozmową wprowadzą 15 sekundowy blok reklamowy. Znajdą się wtedy na pewno tacy co by powiedzieli, że oni to lubią na połączenie poczekać xD
O co tutaj chodzi xD
@vealen0: wołasz @Eskim0s xd
@Eskim0s: jak tam ksziakomi, jak android 9, nadal lepiej nie aktualizować telefonu? xd
@NadiaSaintVincentAndTheGrenadines: zdecyduj się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lukasz-lux: Nie, on mówił o biedakach umysłowych twojego pokroju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CyprianFonda: Pewnie, po co mi japko albo jeszcze coś innego, skoro mogę sobie kupić szajomi, na które pracuję dwa dni, a służyć mi będzie dwa lata ¯\_(ツ)_/¯
Nie pochwalam takich akcji u producentów. Najgorsze, że coraz więcej firm zaczyna pchać reklamy gdzie się da (Xiaomi miało reklamy od dawna w telefonach przeznaczonych na rynek azjatycki, teraz chyba stwierdzili, że pora na rynek europejski wjechać z tym gównem pełną
Bardziej po prostu bawi mnie to, że trzeba szukać rozwiązań na coś czego w ogóle nie powinno być w systemie.
Nawet nie za bardzo mi chodzi o firmę tylko o podejście związane z reklamami. Nie miałem nigdy, ale zakładam, że robią niezłe telefony skoro się sprzedają.
Po prostu takie zagrywki uważam za słabe i powinno się to piętnować.
@Spell_17: Oddaj na elektrosmieci i nie kupuj więcej chińskiego badziewia xd
W tym momencie tracą prawdopodobnie XXXX klientów. Jestem tak w#$%iony że zaraz zrobie tableflip. Totalnie się zesrałem że mam wirusa i trzeba formatować telefon bo wyłączalem notyfikacje apka za apką i przychodzi z coraz to innych albo "This app doesn't exist" a notyfikacja jest
Na rynku androida jest tylko s22 z #!$%@?ą baterią i google którego nie ma w PL
U mnie na najnowszym miui na androidzie 12 nie mam żadnego MSA.
Ciekawi mnie skąd się to wzięło i spamuje.
@Jamniki2: to jest najgorsze rozwiązanie z możliwych
Obecnie flagowca od Xiaomi nie wiem czy bym kupował - ceny poszły znacząco w górę (teraz warto się zastanowić, czy
@NadiaSaintVincentAndTheGrenadines: samsung też sra jakimiś reklamami wewnętrznych usług. Mam samsunga z pracy to tam nawet jest sklep z płatnymi tapetami od samsunga z którego dostaję powiadomienia xD
No w cenie jest różnica ogromna, dopóki google nie będzie oficjalnie na rynku polskim to tylko wcholere droższego samsunga można rozważać. Miałem już flagowca od samsunga i przymulenia miał przez to ich OneUI ... Oraz dostałem gorszego exynosa zamiast snapdragona
Wogóle, bawi mnie ten wątek, a jeszcze bardziej bawi jakaś wyimaginowana elytarność ajfoniarzy co #!$%@?ą swoje trzy miesięczne wypłaty na telefon, na którym będą robić to samo co na xiaomi za 900 zł xD messenger youtube i wykop działa wszędzie tak samo