Aktywne Wpisy

ataeB +9
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

lajsta77 +137

Kwestia tego domu tesciow wyglada tak : tesciowie zamienili duzy kawalek ziemi gdzies daleko od Koh Kongu pod budowe autostrady na dwa male kawalki ziemi w miescie razem z domem ktory wybuduje deweloper z ktorym zawieraja transakcje. Wiec Gapa klamie ze tesciowie nie maja kasy na dokonczenie budowy domu bo oni mieli go dostac w ramach umowy sprzedazy czy zamiany ziemi a nie go budowac. A ten znowu klamie ze musza oddac inny kawalek ziemi w gorach zeby deweloper skonczyl ich dom. Czyli totalna bzdura. Ale tu pojawia sie Gapcio ktory wyciaga hajsiwko z banku i splacal tesciow jednoczesnie przejmujac ich nowy dom.
Cwany Gapa level PRO :)
https://www.youtube.com/clip/UgkxjPffaai09UKkvaN1o4d7Apnf60kzSLSl?utm_source=EJGixIgBCJiu2KjB4oSJEQ
#raportzpanstwasrodka
Ale potem juz chyba caly kontener lekow na nadcisnienie wjechal i Gapa wygladal na 10 lat wiecej a nie mniej
źródło: comment_1666772845aWTiCy2tj5krMOz0dduMnI.jpg
Pobierz