Aktywne Wpisy
SocialM_Center +157
Piękne to było wystąpienie. Nie zapomnę go nigdy. A czego sobie życzę? Jeszcze lepszego wystąpienia Pana Grzegorza Brauna. Dzień dobry wszystkim i szczęść Boże.
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
YoloBolo +60
Jeśli to nie jest żerowanie na strachu to ja już nie wiem co. Teksty o kupowaniu za złoto chleba w pociągu do Treblinki, poniżej krytyki. Ilość bzdur powiedzianych przez "eksperta" była olbrzymia. A już opowiadanie o wartości walut, złota, powodów wzrostów jego cen gdy jego wartość spada, absurd. Jeszcze te pseudomarketingowe teksty, że firma nie lubi jak się u niej za dużo kupuje na zbyt dużej marży i brak edukacji w Szkole Wyższej o złocie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba ekspert kończył Jakiegoś Cosinusa w Skierniewicach.
To był merytorycznie żałosny materiał, a poza tym był jeszcze gorszy.
Sam prosiłeś żeby powiedzieć ci jeśli zauważymy, że sodówka uderzyła ci do głowy. Otóż właśnie się to stało.
Nie uważaj swoich widzów za idiotów bo skończysz na patostreamach geopolitycznych w jednym uniwersum z dr #napierala
Nie wklejam linku bo to gówno jakich mało.
#wolski #bartosiak #ukraina #wojna #rosja
Po "aferze" z książką tego bajkopisarza zajrzałem w jego wpisy.
Niektórzy nawet pasty # pasta piszą lepsze.
Zapomnieć, nie wspominać i będzie po sprawie.
Obecnie możemy zaobserwować masę krytyczna atencji i przekroczenie granicy żenady
Widziałeś to?
@Artur_w: Niech wyciska, mnie z tego tytułu nic nie boli.
@Artur_w: Ale ja po to oglądam filmiki na youtubie, właśnie żeby się pośmiaćlub konfrontować moje opinie, poglądy z "ekspertami" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ale wykopki maja idola, jak ta lala xD
Z drugiej strony nie ma dowodów na to, że #wolskiowojnie wie o holokauście XD
Pozdrawia były klient.
Jarus, to Twoje konto? Czy psychofan co tworzy chocholy by idola obronic?
mówisz o psychofanach, no cóż bartosiak na wypoku ma tylko takich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i oni dwaj są święci nieruszalni, a takiemu wolskiemu od momentu założenia konta wklejano cykl życia mikrobloggera ( ͡° ͜ʖ ͡°)