Wpis z mikrobloga

No gratuluję @wolskiowojnie ostatniego materiału.
Jeśli to nie jest żerowanie na strachu to ja już nie wiem co. Teksty o kupowaniu za złoto chleba w pociągu do Treblinki, poniżej krytyki. Ilość bzdur powiedzianych przez "eksperta" była olbrzymia. A już opowiadanie o wartości walut, złota, powodów wzrostów jego cen gdy jego wartość spada, absurd. Jeszcze te pseudomarketingowe teksty, że firma nie lubi jak się u niej za dużo kupuje na zbyt dużej marży i brak edukacji w Szkole Wyższej o złocie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba ekspert kończył Jakiegoś Cosinusa w Skierniewicach.

To był merytorycznie żałosny materiał, a poza tym był jeszcze gorszy.

Sam prosiłeś żeby powiedzieć ci jeśli zauważymy, że sodówka uderzyła ci do głowy. Otóż właśnie się to stało.
Nie uważaj swoich widzów za idiotów bo skończysz na patostreamach geopolitycznych w jednym uniwersum z dr #napierala

Nie wklejam linku bo to gówno jakich mało.

#wolski #bartosiak #ukraina #wojna #rosja
SynMichaua - No gratuluję @wolskiowojnie ostatniego materiału. 
Jeśli to nie jest że...

źródło: comment_1666766459GokOBdali3phZEnkCNMFwA.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • 1
@ohionek a bo tylko filmik może być odklejka? A co z mówieniem żeby na zarabiać na strachu wydając książki z okładka gdzie ruscy juz są prawie pod warszawa, co ze zgłaszaniem wpisów gdzie był filmik właśnie skomponowany gdzie mówił o strachu i zarabianiu na nim, pokrete tłumaczenie swojego podpisu, pisanie dziwnych rzeczy o taktyktach No i wreszcie ostatni filmik.
  • Odpowiedz
@Mamiser: Mnie też nic nie boli, ale pośmiać zawsze się można ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Artur_w: Ale ja po to oglądam filmiki na youtubie, właśnie żeby się pośmiaćlub konfrontować moje opinie, poglądy z "ekspertami" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AssYas: nie, taka obserwacja, zychowicz może #!$%@?ć bzdury od lat, wypisywać alternatywną historię,
mówisz o psychofanach, no cóż bartosiak na wypoku ma tylko takich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i oni dwaj są święci nieruszalni, a takiemu wolskiemu od momentu założenia konta wklejano cykl życia mikrobloggera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz