Aktywne Wpisy

mirko_anonim +180
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

źródło: comment_1666743413p1mWMKg1q2z9aglQl2qhS9.jpg
Pobierzźródło: comment_16667435619wwWieeoBHibY2XH4fvhZV.jpg
PobierzCo to by było za słowo jakwó.
-co robocie na dzisiejszym marszu?
-jakby jesteśmy tutaj, żeby walczyć o równouprawnienie
-ile jest
Komentarz usunięty przez autora
@Radiativ: Używanie to jeszcze pól biedy, "jakby" jest o tyle wyjątkowe, że ludzie używają go dokładnie w taki sam sposób pisząc i krew mnie zalewa jak widzę komentarze, gdzie co drugi wszystko robi i opisuje jakby. Równie dobrze możnaby pisać eeee i yyyy