Aktywne Wpisy
splitt +7
#pokazauto #cybertruck #tesla
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który
JoMaHaa +3
Na wypoku mi się takie reklamy wyświetlają, a moja różowa to w życiu dla mnie nic fikusniejszego nie zalozyla ( ͡° ʖ̯ ͡°) czasem jak mi się zdarzy przejść obok działu z taką lepsiejsza bielizna to se tylko wzdycham ciężko, wykop mnie jeszcze chce pogrążyć...
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
#apostazja #religia #kosciol #wiara
Komentarz usunięty przez autora
@banan-smietana: Przy czym ciężko nawet nazwać to procesem "na wyjście", bo w papierach dalej jesteś, tylko tracisz prawo do "profitów".
@Bertoos: po co katolicki katecheta miałby kogoś uczyć o buddyzmie? To nie są lekcje z religioznawstwa, tylko godziny przeznaczone na naukę doktryny jednej konkretnej religii.
I w tej formie powinny być realizowane, dla chętnych, w przyparafialnych salkach.
Co kościół może zrobić dla mlodych?
O---------c sie od nich ¯\_(ツ)_/¯
Nie pamiętam czy dużo było o katolicyzmie, ale ksiądz pytał z ostatnich 3 lekcji i nawet były sprawdziany.
Na pewno było o islamie i ich 3 podstawach człowieka wierzącego, była to między innymi jałmużna, dlatego w krajach islamskich jest
@rio574: A mi by się nie podobało, bo to by oznaczało, że państwo musiałoby prowadzić taki rejestr. Po co?
@PDCCH: o wiele lepszy byłby dodatkowy dobrowolny podatek na związki wyznaniowe. Zaznaczasz checkbox na deklaracji PIT, że chcesz zapłacić X ekstra na taki a taki związek i wtedy automatycznie US przekazuje kasę i dane