Wpis z mikrobloga

@Trauma_Teddy: Gotowałam na dużym ogniu ;) A potem zostawiłam na pare minut pod przykryciem, wystarczyło. No dobra, może to nie było 10 minut, bo jeszcze nie wzięłam pod uwagę że go płukałam pod prysznicem chwilę, miał szybką kąpiel.
  • Odpowiedz
@obuniem: Chciałam uniknąć zapychania chlebkiem właśnie. Gdybym miała kuskus byłoby jeszcze szybciej. To kasza którą zalewasz wrzątkiem, przykrywasz i za moment, szybciej niż zupka chińska jest gotowa.
Sam robisz te działa sztuki (ʘʘ)?
  • Odpowiedz
@arinkao: ja też, oczywiście, zawsze mam w lodówce:
- sałatę z granatem
- kimchi ze słoika
- kleik ryżowy
- pastę Tom Yum Kanokwan.

Dzięki temu mogę zawsze zrobić w 10 minut takie danie.
  • Odpowiedz
ja też, oczywiście, zawsze mam w lodówce:

- sałatę z granatem

- kimchi ze słoika

- kleik ryżowy

- pastę Tom Yum Kanokwan.

Dzięki temu mogę zawsze zrobić w 10 minut takie danie.


@Bover : Zrobiłam z tego co miałam, tym razem sałata z granatem. Bywa że są same marchewki z cebulą, albo samotny burak, wtedy bym jego wykorzystała. Kimchi jest zawsze, ryż, kleik ryżowy, różne pasty też ( ͡° ͜
  • Odpowiedz