Aktywne Wpisy
cinqq +211
Stanowski to jak taki patus co musi się znaleźć na każdej imprezie, biega, wku*wia wszystkich, "rozliczy" jakąś głupią dziewczynę, że jest puszczalska i zakłamana. Sam kręci afery. Skacze po ludziach macha łapami przed twarzą, butelką rzuci. A jak jakiś żarcik nie wejdzie albo wejdzie to mówi "co ty morda taki spięty, świruje, sprawdzam cię tylko hehehehe" .
Wszyscy mają go dość i lepiej by było gdyby go nie było...
#stanowski
Wszyscy mają go dość i lepiej by było gdyby go nie było...
#stanowski
smutny_przerebel +106
Ile konserwatywnych wartości potrafisz odnaleźć na załączonym zdjęciu?
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
- Nie idę na wybory, wszyscy politycy to złodzieje. Jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale.
Przyszłość (i już trochę teraźniejszość):
- Halinka, pożegnaj się z naszymi wszystkimi oszczędnościami, muszę zapłacić rachunek za węgiel.
#polska #polityka #neuropa #4konserwy #wybory #bekazpisu #bekazprawakow #heheszki
@Mezomorfix: na szczęście mamy dane jak sobie z gospodarką oba obozy radziły / radzą
Neuropki popisują się swoim dyletanctwem ekonomicznym za pomocą tego wykresu.
Deflacja podczas kryzysu jest zjawiskiem tragicznym i dużo gorszym niż nawet 30% inflacji
@Mezomorfix: Coś mnie chyba ominęło, co to za kryzys mieliśmy w 2014-2016?
@Mezomorfix: Fakt, było tragicznie. Sorry, że nie zauważyłem.
@Mezomorfix: Pamiętam ten kryzys jak #!$%@? w 2015 i to zdziwienie, że ceny w sklepie jednak potrafią spadać
Jakbyś nie zauważył od 2011 była tendencja spadkowa, której apogeum miało miejsce w 14 roku. Podobnie jak mieliśmy wtedy wzrost bezrobocia i spadek PKB.
Ludzie byli tak biedni że nie mieli pieniędzy aby kupować cokolwiek poza podstawowymi potrzebami, więc producenci musieli obniżać ceny aby ktoś to kupił, co owocowało brakiem przychodów firm, cięć w kadrach i wzrostem bezrobocia.
@Mezomorfix: Skończ #!$%@?ć
Z 20% na 15%
A w tym strasznym kryzysie 2014-2016 wzrosło z 15% na 10%
Interesuje mnie okres od 2007 do 2015 jeśli o platformie mówimy.
W dupie mam konfederację
To pokłosie kryzysu, podobne jak teraz kiedy kryzys covidowy można uznać za zakończony lecz skutki dla ludzi są nadal odczuwalne bo rząd wyebał miliardy pustych złotych w gospodarkę?
@Mezomorfix: który jest synem kogo?
Przeszłość:
- Nie idę na wybory, wszyscy politycy to złodzieje. Jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać