#anonimowemirkowyznania Planuje kupić nowy komp składak na firmę, pytanie czy przy kontroli nie przywalą się że mam RTX4090 w kompie jako #programista15k ( ͡°͜ʖ͡°) Najlepiej jak by na FV była jedna pozycja typu komputer. Orientujecie się czy duże sklepy typu xkom czy morele jak się poprosi to wystawią taką fakturę? Ew. jakiś sklep/serwis znacie gdzie za nieduża prowizje kupi mi części i sprzeda całość na jedna fakturę? #komputery #ksiegowosc #jdg
@AnonimoweMirkoWyznania: nie slyszalem zeby ktos sie przyczepail ze za mocny komp XD to podstawowe narzedzie pracy, masa programistow ma pc z rtx na pokladzie
#!$%@? akcja.. pokłóciłem sie z ojcem przez telefon rozniosłem kosz na śmieci na dworcu a gdy jakaś młoda dziewczyna zwróciła mi uwage w furii zacząłem jej grozić.. Najprawdopodobniej bedzie sprawa w sądzie. co ja ze sobą robie moi drodzy #gownowpis #agresja
Planuje kupić nowy komp składak na firmę, pytanie czy przy kontroli nie przywalą się że mam RTX4090 w kompie jako #programista15k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepiej jak by na FV była jedna pozycja typu komputer.
Orientujecie się czy duże sklepy typu xkom czy morele jak się poprosi to wystawią taką fakturę?
Ew. jakiś sklep/serwis znacie gdzie za nieduża prowizje kupi mi części i sprzeda całość na jedna fakturę?
#komputery #ksiegowosc #jdg
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6353146da453566ceb0c576f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt