Wpis z mikrobloga

Siema ,ktoś wie jak ogarnąć lek selegiline ?
Czy na receptomat na jakiś lipny PESEL i fake dane osoby majacej 65 lat idzie to ogarnąć ? Wiem jak podstawić liczby pod PESEL by się zgadzało z mężczyzną 65 lat i pytanie czy oni ten PESEL jakoś gdzieś wpisują by sprawdzić czy zgadza się z imieniem i nazwiskiem czy tylko sprawdzają czy zgadza się z wiekiem i podaje się go jako dane o pacjencie?

#leki #recepta #erecepta #farmacja #apteka #zdrowie #lekarz #psychiatria #medycyna #narkotykizawszespoko
  • 24
  • Odpowiedz
W mniejszym mieście może i tak ,nie widzi mi się żebym w warszawie Lazil szukając żuli i ich dane brał ,po drugie prawie każdy zul nie ma dowodu a paselu pewnie nie pamięta
  • Odpowiedz
@hardcore1: mysle ze duzo zuli ma dowod ale w sumie nie wiem, to lokalnego pijaczka znajdz jakiegos czy cos.
no i chyba nie wiesz jak dzialaja recepty
sa wystawiane na konkretne osoby i nie dasz rady tego oszukac jak nie masz czyichs danych
  • Odpowiedz
Słuchaj no telefon wpisze swój a napisze fejk dane z fejk peselem i że lek na Parkinsona i czy to przejdzie ja o to pytam a ty myślałeś że jak ja chcę zrobić ?
  • Odpowiedz
Chodzi mi o to czy lekarz wprowadza , weryfikuję czy ten PESEL zgadza się z danymi które będę podawał w formularzu konkretnie imię i nazwisko bo jak będę podstawiał liczby pod PESEL to wiek będzie się zgadzał
  • Odpowiedz
Kurde szkoda ,a są jakieś indyjskie strony z aptekami gdzie można generyki kupić ? Moze tam selegiline znajdę. Na necie mnóstwo generyków z Indii ale strony bezpośredniej nie idzie znaleźć
  • Odpowiedz
@hardcore1: tak, wpisujesz pesel, wyskakuje ci nazwisko. nie oszukasz tego i juz

btw skoro to lek na parkinsona to jak planujesz go zdobyc nie majac danych kogos chorego?
  • Odpowiedz
Ile osób ogarniało benzo na tego typu portalach nie będąc chorymi na chorobę wymagająca użycia benzo ,więc myślałem że i z tym uda mi się cos wykombinować
  • Odpowiedz
@visas: w innych krajach normalnie używają tego leko do leczenia depresji ale w kraju kwitnącej cebuli inaczej jest ,tutaj używa się gówna żeby leczyć a nie wyleczac
  • Odpowiedz
@fluchtlinge_willkommen: ta bym chyba i tak prosił o lek że 100%,bym nie zaznaczał nigdzie że mam refundację ,ale myślisz taki patent o którym ja mówię by przeszedł na jakimś receptomacie ? Widzę masz trochę pojęcia ,weź doradz czy jest szansa czy tylko stracę nerwy kombinując ,dzięki pozdro
  • Odpowiedz