Aktywne Wpisy
noipmezc 0
zgadujcie moje imie
Riiuku +37
Sousa był najlepszym trenerem po euro 2016 i taka jest prawda futbolu. Jedyna osoba która potrafiła wmówić tym patałachom, że coś potrafią. Wszyscy od lewa do prawa #!$%@? go za wylewy w defensywie ale po tych kilku latach widać, że to nie był przypadek i my po prostu nie mamy dobrych defensorów. #mecz
#bouldering
Byłem dzisiaj pierwszy raz - ze względu na względy osobiste pojechałem do trochę innego miejsca niż planowałem, ale było spoko.
Na pierwszy raz moim limited były ścianki 5C-6A, chociaż uważam, że na 100% część z nich była do zrobienia, tylko dłonie mi odmawiały posłuszeństwa.
Na kilku ściankach 5B się zawiesiłem na chwilę i musiałem pod nimi posiedzieć i pomyśleć, jak drogę w głowie ułożyć, ale koniec końców się udawało.
Stan fizyczny po treningu oceniam na dobry, jestem zmęczony (aczkolwiek inaczej, niż się spodziewałem), siły w plecach i nogach zostało wiele, słabym ogniewm był dłonie, które straciły siłe + zostały lekko poranione (jeden odcisk mi się zerwał). Ktoś pisał, że bierze na ściankę plastry + płyn dezynfekujący i to chyba był dobry pomysł, kolejnym razem też wezmę. W sumie stopy też lekko dostały po dupie od butów.
Za tydzień idę znowu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak nie, to zacznij od prostej/połogu i tzw. żabke. But przodem, czubkiem na stopień i wykręcasz kolano do zewnątrz a biodro walisz do ściany. Łapki proste i stajesz na nogach by sięgać jak najwyżej.