Wpis z mikrobloga

Nie myślałem ze w 3h mogę legalnie ogarnąć 10g mj.
Od pol roku rozkminialem jak ogarnąć towar bo każdy ziomek co biegał zakończył interes albo siedzi. Nagle bach olśnienie. Przecież jest recepta. Można kupić.
Szybko wbiłem o 9:30 na legitna stronę, uzupełniłem formularz i zaplacilem 129zl za wizytę.
Po godzinie zalecenia lekarskie Na mailu i kod do recepty SMS. Bez telefonów i rozmów.
Szybka wycieczka do superpharm. Lekki niepokój co powiedzą w aptece. I nagle bach. Proszę to dla Pana 2x po 5g red no2. Szybki google. Rzut oka na etykietę. I ok. Biorę. 560zl za 10g to nie jakoś super ale c--j. Może przynajmniej na wadze nie j----i jak ziomki z osiedla gdzie piątka była trójka.
Chciałem jakiś wapo kupić ale w dwóch sklepach pusty magazyn, poszedł klasyczny Lolek i było tak jak miało być, pol dawki z recepty starczyło na 3h dobrego samopoczucia. Fenomenalny sen. I spora dawkę kreatywności. Każda paczka to równe 5g idealnego czystego towaru.
I wszystko na legalu…. Bez spiny. Czuje się jak 17 latek…
#wykopjointclub #m-------a
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Badyl69: serio? 560 zeta za coś takiego? Nie wiem czy ja jestem jakaś specjalnej troski, zdarzyło mi się zapalić 2 razy w życiu i efekt był tak marniutki, że nie wiem po co to ludzie w ogóle palą. Alko daje 5 razy mocniejszego kopa i tańsze xD a jeszcze wydawać na to 1/4 minimalnej krajowej? :o podziwiam <3
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@little_muffin nie każdy musi palić i mieć z tego bonus. Tak samo jak nie każdy musi ćwiczyć i czuć endorfiny.
Na mnie mj działa relaksująco, poprawia humor i wznosi mnie na wyżyny kreatywności.
  • Odpowiedz
@little_muffin: jestem pacjentem i używam medycznej żeby między innymi poprawic swój komfort życia. Ogólnie jeśli chodzi o odczucia jest to personalna sprawa, każdy inaczej odczuwa działanie thc jak i zarówno różnych odmian. Mnie odpręża, relaksuje. Jestem dość kreatywny i świetnie mi się śpi po waporyzacji. No i tu mówimy też o suszu aptecznym który nie jest od seby z bramy który ma trawkę która przeszła przez ileś tam rąk i
  • Odpowiedz
@little_muffin: też lubię sobie piwko wypić, ale po jednym piwku nie masz tego mocnego kopa o którym wspomniałaś. Musisz ich trochę więcej wypić ( ͡° ͜ʖ ͡°) m-------a też nie zawsze dobrze wejdzie. Wszystko zależy od naszego nastawienia, humoru itp. z resztą... Ze wszystkim tak jest. Mnie po prostu irytują wpisy ludzi co piszą po co to palicie, wódeczki się napięcie hehehe lepiej kopie. W Polsce
  • Odpowiedz
@Panbuszek: ja mam po jednym, no max dwoch - dobrze miec slaba glowe xD( ͡° ͜ʖ ͡°) nie no tez mysle, ze marycha powinna byc legalna bo mysle, ze wieksze prawdopodobienstwo, ze ktos po alko cos o-----e niz po marysce. Nie rozumiem kryminalizowania tej roslinki, szczegolnie w przypadku kiedy alko jest ogolniedostepne.
  • Odpowiedz