Aktywne Wpisy
sieporobilo +958
kseroboy +266
Zwykła historia bez happy endu.
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Od pol roku rozkminialem jak ogarnąć towar bo każdy ziomek co biegał zakończył interes albo siedzi. Nagle bach olśnienie. Przecież jest recepta. Można kupić.
Szybko wbiłem o 9:30 na legitna stronę, uzupełniłem formularz i zaplacilem 129zl za wizytę.
Po godzinie zalecenia lekarskie Na mailu i kod do recepty SMS. Bez telefonów i rozmów.
Szybka wycieczka do superpharm. Lekki niepokój co powiedzą w aptece. I nagle bach. Proszę to dla Pana 2x po 5g red no2. Szybki google. Rzut oka na etykietę. I ok. Biorę. 560zl za 10g to nie jakoś super ale c--j. Może przynajmniej na wadze nie j----i jak ziomki z osiedla gdzie piątka była trójka.
Chciałem jakiś wapo kupić ale w dwóch sklepach pusty magazyn, poszedł klasyczny Lolek i było tak jak miało być, pol dawki z recepty starczyło na 3h dobrego samopoczucia. Fenomenalny sen. I spora dawkę kreatywności. Każda paczka to równe 5g idealnego czystego towaru.
I wszystko na legalu…. Bez spiny. Czuje się jak 17 latek…
#wykopjointclub #m-------a
Na mnie mj działa relaksująco, poprawia humor i wznosi mnie na wyżyny kreatywności.
@Panbuszek: no w porównaniu do piwka za 2,99 to jednak jest różnica. Ja jak mam dobry dzień to się relaksuje. No wiadomo, że nie zawsze dobrze "wejdzie".