Aktywne Wpisy

Wraczek +579
W jaki sposób poprawić demografię, otóż należy dalej inwestować w emerytów, 13+, 14+, oraz wmawiać im że są skarbem narodu.
Jednocześnie młodzi wysłuchują jacy to są nieporadni, bo nie chce im się zapisać do kolejki aby otrzymać mieszkanie z przydziału, albo dlaczego nie kupią działki pod miastem za flaszkę wódki i warhlaka jak to zrobił Jasiek w 90 roku.
Waloryzacja emerytur, gdzie i tak przysługuje im kilkukrotnie razy więcej aniżeli wypracowali, bo czy się
Jednocześnie młodzi wysłuchują jacy to są nieporadni, bo nie chce im się zapisać do kolejki aby otrzymać mieszkanie z przydziału, albo dlaczego nie kupią działki pod miastem za flaszkę wódki i warhlaka jak to zrobił Jasiek w 90 roku.
Waloryzacja emerytur, gdzie i tak przysługuje im kilkukrotnie razy więcej aniżeli wypracowali, bo czy się

darkinvaider +2394
Dzień dobry! W zalewie samych niepokojących newsów - Donald,cła,kacapy,wybory xd , droższe mieszkania it'd it'd. Idzie wiosna ! Kochajmy się ! :) dlatego postanowiłem zrobić kolejne #rozdajo może choć trochę to poprawi komuś humor. Co trzeba zrobić - niewiele - zaplusowac ten wpis. Zielonki- odpadają. Zwycięzca będzie wyłoniony przez #mirkolos w sobotę o 18. Co mam do oddania ? A to - pierścionek mojego autorstwa - biały stop

źródło: temp_file6514756970186651430
Pobierz
źródło: comment_16663818596qlrSRyQfrYi0SBdHDZeNi.jpg
Pobierz