Wpis z mikrobloga

@Iudex: no i to jest właśnie problem z alternatywnymi kandydatami.
A na koniec i tak przyjdzie ktoś z pisu i zapyta czemu nie głosowaliśmy na kogoś z pisu xD
  • Odpowiedz
przyjdzie ktoś z pisu i zapyta czemu nie głosowaliśmy na kogoś z pisu xD

@Rad-X: jeszcze pis wystawi jakiąś miernotę, która będzie miała 15% tylko dlatego ze jest z pisu i pozostali zagłosują na Sutryka, żeby ten z pisu nie wygrał.
Pozdrowienia z Krakowa #takbylo
  • Odpowiedz
@mroz3 @Iudex PO nie będzie szło na noże z Jackiem więc raczej dostanie poparcie, a nie kontrakndydata. Patrząc na to kogo może wystawić PiS to szans na wygrane mają nikłe.

Jaca musiałby chyba z 3 razy w tygodniu kogoś obrazić jak ostatnio żeby ludzie chociaż zaczęli na niego marudzić.

Poza partyjnymi kandydatami to kto tam ewentualnie moz ejeszcze wpaść? Obara? Michalak? Także marne szanse.
  • Odpowiedz
@Rad-X a po co mu się pchać w to bagno? W teorii jak coś to chyba najbardziej tam Jarosowi zależało żeby zostać prezydentem z linii partyjnej więc prędzej to on by na listę trafił.
  • Odpowiedz
PO nie będzie szło na noże z Jackiem więc raczej dostanie poparcie, a nie kontrakndydata

@Darth_Gohan: piątek 13:00 i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ja to nie wiem czy nie głosować na PiSowca tylko po to, żeby dostał potem pieniądze z propagandowego budżetu. No i KOWR by się na park zgodził ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mroz3: on przebije rekord księcia z ramiszowa a jak się masa krytyczna przeleje to przyjdzie następny namaszczony i tak do śmierci mojej i Twojej nic się w tym mieście nie zmieni na lepsze a jedynie pudrowanie trupa. Aż dziwne, że pomnika po sobie nie zostawił
  • Odpowiedz