Aktywne Wpisy
Arbuzlele +562
Clermont +48
Przyznam, że przechodzi mnie lekki dreszcz niepokoju, kiedy przeglądam X albo wojenne tagi na wykopie i widzę, jak ludzie (w tym tacy nieustannie czymś się oburzający i chcący uchodzić za czystych jak łza prawilniaków) reagują z ekscytacją – jak jacyś najgorsi zwyrole – na filmiki, na których ktoś ginie na froncie. Jakoś bardzo przewrażliwiony moralnie chyba nie jestem, ale śmierć wydaje mi się należeć do sfery sacrum i niezależnie od tego, jak
Btw. jak to ma być challenge wobec polskiej trejderskiej sceny (między bajki odłóżmy te szczekanie na Goldmany, nie ta półka, nie ten kapitał), to czemu jego autor nie korzysta z platform umożliwiających każdemu i o każdej porze wgląd w statement? Wtedy wiadrami internet nie trzeba by było dowozić na Złotą... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zaorski #gielda #hazard #forex #kryptowaluty
Czy trajederski challenge powinien być na platformie ogólnodostępnej 24h/7?
Skończyło się to tak, że obydwaj wtopili. Rafał nawet miesiąca nie wytrzymał i wyzerował rachunek, potem jeszcze wbrew regulaminowi dopłacał i dalej wtapiał, potem ukrył konto.
Tutaj przemyślenia Boruca po "pojedynku":
https://poznajrynek.pl/jakie-bledy-popelnilem-podczas-pojedynku-z-rafalem-zaorskim/
ROTFL ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.youtube.com/watch?v=buYkFLFxorI
Nie pamiętam tego dokładnie, ale Rafał najpierw spadł na jakoś 1-2k USD, potem z tego wyciągnął na ok 20k USD, żeby zaraz oddać wszystko i wielokrotnie dopłacać i wtapiać dalej.
Ale pobudzony Zaor, jak na amfie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Adrenalina uszami wyłazi, LOL... Niezłe emocje, zgadzasz się? Liczyliście ile razy pada "Obsrałeś zbroję" z ust Rafałke?
BTW. czemu filmik jest ukryty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vabun-classic: przeciez ten typ tym sczekaniem to ubieral frajerów w kontrakty na w20 bo to by wlasnie grubasy mogły sie obłowic xD
to samo z tą ankietą o czelendzu "trejderskim" xD ludzie nie wiedzą co to jest czelendz trejderski i mylą go #!$%@? z czelendzem typa na swoim wlasnym koncie. takich rafałow jest na jutubie ze 300, np. Crypto Express, czemu do niego nikt nie ma pretensji że pokzuje pozycje? aha dlatego, że jeszcze nie zarobił tyle żeby was rozbolał