Aktywne Wpisy

djtartini1 +279
W całej dyskusji o #onlyfans pomijamy ważny aspekt #finanse a mianowicie to, że top onlyfansiar ma większość wielkich wpłat od 1-3 podmiotów. To może być dofinansowanie przez samą platformę jako promocja do naganiania nowych dziewczyn lub, co bardziej prawdopodobne- sposób na pranie brudnych pieniędzy.

źródło: 467473957_3980649742169030_2024969848353622083_n
Pobierz
freedomseeker +17
Stołówka u Chłopaków na ul. Karolkowej w Warszawie daje piękny przykład patriotyzmu i szacunku dla Bohaterów. 👏👏👏
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm

źródło: temp_file2607618475795998591
Pobierz
Mirki mam dylemat odnośnie wyboru. Mam dwie wkrętarki. Jedna to Hitachi ale bardzo jej nie lubie a w dodatku przełącznik zaczął się przycinać więc mam pretekst żeby kupić coś nowego.
Wybór jest między Makita i Dewalt. Mam na oku np Makitę DDF484 o mocy 54 Nm i wadze 1,6 kg i Dewalta DCD791D2 z 70 Nm i wagą 1,2 kg
Skąd taka przepaść? Czy Dewalt bajeruje czy faktycznie daje więcej za mniejsze pieniądze?
Jak jest z awaryjnością Dewalta bo w internecie nie brakuje historii o poważnych awariach i słabego serwisu.
Szczególnie zależy mi na obiektywnej opinii osób szerzej znających temat a nie tylko na zasadzie "każda sroczka swoj ogonek chwali".
#budowadomu #budownictwo #majsterkowanie #remontujzwykopem #narzedzia
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63510c18a1e768aba756c13d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri