Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +159
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

ActiveekHere +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#polityka #uk
źródło: comment_1666271388wvEyTjemLUBwKqDzO2k7td.jpg
Pobierzźródło: comment_1666277412eSZLSvFLTj6Yr3tSDbVNN1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@FilodendronMonster skora przed smiercia daje znak, ze jest blisko konca.
Ostatnio bylo o tym znalezisko na glownej, jak znajde to podrzuce
źródło: comment_1666287353DWL1cYFxDjq2Nq5KjzO5RJ.jpg
Pobierz@FilodendronMonster https://www.wykop.pl/link/6846563