Aktywne Wpisy
krakowiak +332
Minister Sprawiedliwości

PEKLONIKON +29
Właśnie przekazałem informacje gościowi, o zdradzie jego żony (nie ze mną jakby co). Nie chcę podawać zbyt dużo informacji na ich temat w razie gdyby się okazało, że któreś z nich ma tutaj konto. Oprócz tego powiem, że owe małżeństwo nie są przypadkowymi ludźmi. I jeszcze dodam, że mają malutkie dziecko...
I w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłem mówiąc mu o tym. Z jednej strony nic mi do tego, ale z
I w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłem mówiąc mu o tym. Z jednej strony nic mi do tego, ale z
Czy dobrze zrobiłem mówiąc innemu chłopowi o zdradzie jego żony?
- Tak 90.4% (1785)
- Nie 9.6% (189)
Widząc mgłę jak dzisiaj (pic rel) włączcie chociaż światła mijania. Przepisy w takich warunkach wymagają mijania, przeciwmgłowych przednich lub obu, jednak mijania oświetlą też tył pojazdu, co ułatwi innym Was zauważyć.
Tylne przeciwmgłowe można używać tylko gdy widoczność spada poniżej 50m, ale wiecie jakie to proste do oszacowania mając słupki co 100m. Nie widzę słupka mijając wcześniejszy: włączam.
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi
@Toxen: I potem jedzie taki Grzesiek albo Grażyna na włączonym tylnym, pomimo że mgła jest mała lub dawno jej nie ma.