Wpis z mikrobloga

Vice city definitive edition. Jako że gra jest dostępna w ps+ to postanowiłem sprawdzić. Mimo ogólnego hejtu chciałem zobaczyć na własne oczy co się dzieje. Grafika która może sie podobać lub nie (look how they massacred my boy), w moim odczuciu straciło to wiele, stało sie kreskówkowe jakieś takie nijakie. najlepsza chyba była w 10th anniversary Ja sam nie pamietam całej fabuły i rozgrywki ale w tej wersji nie da sie normalnie prowadzić pojazdów. zachowują sie jak na lodowisku. to jest tragedia. Bardziej sterowne jest mydło w wannie. Może mam za duża czułość ustawioną na padzie ( jest domyślna) bo poruszanie pieszo też jest dziwne. Mam nadzieję że sie może wprawie albo coś. Coraz bardziej obawiam sie o nowe gta6 Chciałem przypomnieć sobie klimat tych lat 80 miami vice, tej gangsterki bez jakiś dziwnych nowych pierdół( gta online ty kupo) Nawet radio nie sprawia mi radośći, ehh chyba sie starzeje. Rockstar ! w nowym gta daj pewien rozdział w latach 80. bo te współczesne nie mają już tego vibe

#gta #gtavc #grandtheftauto #ps4 #gry
domp12 - Vice city definitive edition. Jako że gra jest dostępna w ps+ to postanowiłe...
  • 1
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@domp12: A dodajmy że VC DE to akurat ta część która najbardziej zyskała z efektami oświetlenia z Unreal Engine. Ale niestety nie nadrobi to tego co napsuly pajeety z gsg. Zachowanie pojazdów wynika pewnie z wyższego FPS bo oczywiście psującej się fizyki gdy jest ich więcej niż 30 nie naprawiono. A 10th Anniversary na pewno nie wyglądało najlepiej, zdecydowanie wolę oryginał z PS2.
  • Odpowiedz