Aktywne Wpisy
again_and_again +439
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
Siema. Szybka piłka. Remontuję mieszkanie developerskie, które kupiłem sam 2 lata temu na etapie dziury w ziemi. Będę mieszkał z dziewczyną, która oczywiście nie partycypuje w kosztach raty itd, co jest dla mnie zrozumiałe.
Niezrozumiałe dla mnie jest to, że ona nie chce partycypować w żadnych kosztach związanych z remontem. Zakup mebli, agd, paneli. Mówi że nie będzie dopłacać do mojego mieszkania i to dla mnie jest OK, ale
#kamper #chwalesie #campervan
@Lembo-rghini: 2005 rok, troche stary no ale tylko 200k przebiegu udokumentowane baaaardzo dobrze, cała książka i faktury od samego początku, do tego solary na dachu, nowe materiał na tego namiotu, 2 zestawy kół, carplay, kamera cofania, bearlock
@Vantrilio: to kamper nie bedzie na wycieczki to Polszy? ;)
Zawsze się zastanawiam do czego takiego używać. Kosztuje tyle co prawdziwy kamper, a nie ma prysznica czy kibelka, wiec jak?
Weź coś opowiedz o tym aucie o wycieczkach jakie planujesz czy krótsze weekendowe nad jeziorko czy coś silnik spalanie Webasto udogodnienia czy dlaczego jest gorsze od campera itd
Wołaj byku
280tys nok? Całkiem dobra cena, bo jak patrzyłem na bobile to ceny są kosmiczne, o ile nie zdecydujesz się na zakup Fiata z domkiem z 2000r xd. Poza marzeniami, albo jeszcze lata pracy tu w Norwegii, pozdro z południa