Wpis z mikrobloga

Takiego rynsztoku na tagu jak teraz to nie ma nawet podczas meczów reprezentacji xD fanboye Barcy i Realu się wyzywają w obronie klubów z miast które widzieli jedynie na Google Maps
#mecz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Poopiesh: nie, ale dziwi mnie jak można być takim radykałem nie mając żadnych koneksji z klubem/miastem. No ale większość to pewnie 13-latkowie którzy po prostu inaczej nie potrafią.
  • Odpowiedz
@jacas: wróciłem z meczu ukochanej drużyny w najlepszej lidze świata, wchodzę poczytać co tam na mirko, a tu tag meczowy zasrany prowokującymi memami, wyzwiskami i wylewającą się satysfakcją, że druga strona ma BÓL D--Y. Gdyby wygrała Barca, to byłaby taka sama jazda w drugą stronę. Odechciało mi się przewijać po niecałej minucie.
  • Odpowiedz
  • 3
Bardziej sie utozsamiam z realem niz z klubem z mojego miasta.

@Poopiesh A możesz mi powiedzieć co sprawia, że to z Realem się utożsamiasz. Nie pytam, dlaczego lubisz czy mu kibicujesz, tylko dlaczego się utożsamiasz z tym klubem.
  • Odpowiedz
@Halbr: ponieważ przyniósł mi najwiecej emocji podczas ogladania meczów, ogladam praktycznie każdy mecz o ponad 10 lat i graja po prostu dobra pilke. Utozsamiam sie bo po prostu zdecydowana wiekszosc meczów jakie obejrzalem w zyciu to byly mecze wlasnie Realu.
  • Odpowiedz
  • 4
@Poopiesh Okej, czyli źle użyłeś słowa utozsamiac. Dlatego wolałem dopytać. Ty po prostu lubisz ten klub czy tam mu kibicujesz. Utożsamianie znaczy co innego.
  • Odpowiedz
@jacas: I jak piłka w takich krajach jak Polska ma się rozwijać. No sukcesów nie wróżę. Za to przepowiadam stworzenie superligi. W końcu powstanie. Albo liga mistrzów się w to przekształci.
  • Odpowiedz