Wpis z mikrobloga

@ollsonn: Obecnie po tygodniu nieintensywnego pisania z dużymi przerwami, nie mam za bardzo o czym pisać i ie wiem czy sie umawiac, chociaz juz w sumie tak wstępnie napomniałem o jakiejs randce albo kawie lub piwie. Chyba ze zaczne ja pytać o to czym sie zajmuje
  • Odpowiedz
@essos: ja zawsze staram sie popisac te kilka wiadomosci, zawsze warto spytac czym sie zajmuje, ja osobiscie wole popisac i tak wlasnie po kilu dniach/tygodniu proponowac spotkanie
  • Odpowiedz
@programista3k: @ollsonn: To doradźcie mi czy bedąc w momencie w ktorym nie bardzo wiem o czym dalej z kims pisać, lepiej umawiac sie teraz i na spotkaniu zacząć wypytywac o jakies zainteresowania, czym sie zajmuje itp (jeszcze o to nie pytalem). czy sprobowąc zadac te pytania na whatsappie - chociaz moze tez byc tak ze sie calkiem wystrzelam z tematow i nie bedzie nic na spotkanie.

Dodam ze
  • Odpowiedz
@essos: z tematow się nie wypstrykasz, zawsze możesz lekko nawiązać do tego co pisała. Zależy też czy jesteś spiętym gościem i czy ona nie jest spięta, bo jak tak to pewnie będzie ta niezręczna cisza. Jeżeli czujesz się mocniejszy w gadanie to umawiaj się a wiadomościami podtrzymaj kontakt.
  • Odpowiedz
@essos: to chyba jedynie bardziej wpływa na Twój komfort wyjścia. Internet bywa zakłamany i może rozmawiać się super, a potem na spotkaniu być niezręcznie i cicho. Zresztą kurde na spotkaniu powinieneś się przytulać a nie gadać.
  • Odpowiedz
@essos: z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie ma reguły. ja ogolnie bardzo lubie pisac przez neta, ale są osoby ktore sie wychowywały w jakiejś jaskini i za młodu nie siedziały na gadu gadu czy czymś i nei wykształciły zdolnosci "swobodnego pisania" wiec pisze sie z nimi c-----o - ale na zywo moze gadac sie bardzo w porzadku. i sa tacy z ktorymi pisze sie fajnie a na zywo gadka sie
  • Odpowiedz
@mclf1: @Oknonapodworze: @programista3k:@ollsonn: Powiem tak. Do wczoraj mailem nastawiony mozg zeby sie spotykac, ale pozniej jak przeczytalem jakeis komentarze, ze jak sie nie pisze dobrze to potem na zywo tez tak bedzie, https://www.wykop.pl/wpis/68287681/w-jakiej-sytuacji-decydujecie-sie-umowic-z-jakas-l/ to postanowiłem jeszcze jakos sprobować pociagnąć na whatsappie, a najlepiej jakoś rozluźnić rozmowe i użyłem "gadki", ktora nie raz powodowala, ze rozowa sie zasmiala i mozna bylo jakos ciągnąć temat w zartobliwy sposób
  • Odpowiedz
@mclf1: ale nie po to zaczynalem, a wtedy jeszcze nie bylo pewne czy bierze to na serio, wiec chcialem pociągnąć. No i jakbym to tak zostawił to w jej głowie bylbym desperatem ale by teog nie powiedziała, a ze pociagnalem dalej to mnie nim nazwala i moglem sie odnieść pisząc ze to nie było na serio i chcialem lekko rozluznic atmosfere, po czym odpisała "No jakoś nie spieszy mi sie
  • Odpowiedz