Aktywne Wpisy

wykop +210
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +637

2.Yyyy, bo on się ubrał źle, i ma podkoszulkę pod marynarą i w ogóle!! Ten twój płaczliwy wyjaśniający filmik pokazał tylko, jaki przerost ego ma gościu bez osiągnięć życiowych na utrzymaniu mamusi i NHS który próbuje pouczać kogoś ze skończonymi studiami prawniczymi i własną kancelarią.
3. A przecież byłeś taki zadowolony, że SDR się tym zajęło, więc w końcu to poważny program czy nie ( ͡º ͜ʖ͡º) ? Beka to będzie jak zapędzisz się w wyjaśnianiu Kaszewiaka za daleko i dostaniesz od niego pismo bardzo ładne ʕ•ᴥ•ʔ
4. Tak tak, zaraz się dowiemy, że to ty wszystko sam nagrałeś i zmontowałeś, a TVP tylko ci przeszkadzało XDD
5. Jakie twoje miasto, jak ty z Grajewa czy tam Iławy jesteś XDD
6. Ale wcześniej biegałeś do niego regularnie nagrywać filmy, nakręcać go przeciwko #mexicano, frajerzyć pod bramką i znosić mu dary boże (tylko że okazało się, że #kononowicz ma cię gdzieś i tobą gardzi), więc nie kłam, tylko pokaż że rzeczywiście jesteś prawdziwym mężczyzną (jak to się lubisz chwalić) i umiesz przyznać się do błędu
P.S: Jak sprawa rozdawania gazetek w Krzyżowej?
#olgierdano #olgierdanotv
źródło: comment_1665919199WlexzFNRYeGPHr9ZfZJaBS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu