Wpis z mikrobloga

@McBreed: To?
Już to kiedyś oglądałem i robię pizze na podstawie tego i paru innych przepisów
Mój ból to to że ciasto mi smakuje jak ciasto od pasztecików nie wiem czemu i nie wygląda tak jak Twoje czy jego
Ale z drugiej strony nie mam kamienia i może to mój problem?
ZeroX4 - @McBreed: To?
Już to kiedyś oglądałem i robię pizze na podstawie tego i par...
@ZeroX4 kamień to najwiekszy gamechanger, ja mam mały piecyk do pizzy z ariette i też robi mega robotę.
Zainwestuj z 50zl w kamień i pizza zacznie Ci wychodzić taka, jak nigdy wcześniej.
@Gzyro Powiem tak, nie czułem żadnej różnicy.
Kumpla pobolewala głowa, jak go puszczało, ale ja z drugim znajomym nie mielismy tego problemu.
Jeden buch i konkretna bomba wjechala, z racji tego, że jest to dostępne na allegro to polecam się zapoznać :)
@Gzyro Czy ja wiem, ja mając po 40 i tak zamawiałem butelki greenouta z dutch therapy. Raz wydasz więcej ale przynajmniej sobie porównasz czy wolisz taki legal odbierany z paczkomatu czy od jakiegoś ziomka