Aktywne Wpisy

krucjan +381
Mirki zakwalifikowałem się do finału jedzenia kebaba 3kg na czas, 18 drużyn dwuosobowych walczyło, 4 przeszły do finału.
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem

źródło: temp_file2094324363471669633
Pobierz
Raisei-chan +37
co za k---a beznadziejny mood
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu

źródło: 1bf3845487b2473941e667bab8aab950
Pobierz
Że też szuryzm objawia się wszędzie, nie ważne, czy to covid, płaska ziemia, czy polityka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina #wojna #covid19
źródło: comment_1665500028p7TQLDxZCk4WTjwgIgm8lU.jpg
PobierzNajzabawniejsze jak szur jeden z drugim neguje to co powie np. lekarz z 30 latami doświadczenia, gdzie taki szur to nawet nie stał obok uniwersytetu medycznego. Specjaliści ds. wszystkiego będąc nikim
@200Amra: Słuszna uwaga. Wszystko co się pojawi w TV i jest tematem nr. 1 jest negowane. Covid, szczepionki, wojna, wcześniej atakowali maszty 5G i propagowali "chemtrails"
źródło: comment_1665507683k4DEZhtanvf0tR0tHUZs8e.jpg
PobierzMike Norrin
Mikke Korwin
Otwórzcie oczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niochland:
źródło: comment_1665519813vKJoP8Am38ZSMQD1U6PlxJ.jpg
Pobierz