Wpis z mikrobloga

@partyg46: Szuryzm jest zawsze anty. Jak świat się uspokoi i nic nie będzie nam zagrażać to wyskoczą z negacją grawitacji czy tabliczki mnożenia. Byle być na nie.
  • Odpowiedz
@partyg46: Szuryzm to po prostu bycie przeciwnym temu co jest aktualnie popularne. Obojętnie co by to było. Koronny argument to "tyle much leci do gówna, nie mogą się mylić przecież", albo "tylko g---o płynie z prądem" xD

Najzabawniejsze jak szur jeden z drugim neguje to co powie np. lekarz z 30 latami doświadczenia, gdzie taki szur to nawet nie stał obok uniwersytetu medycznego. Specjaliści ds. wszystkiego będąc nikim
  • Odpowiedz
@200Amra: ja sam mało wierzę w covida tzn. nie twierdzę że go nie ma w ogóle ale moim zdaniem zagrożenie jest dużo mniejsze niż się to wszystkim tak dookoła wydaje/wydawało, jednocześnie nie jestem wcale anty-ukraiński i musimy im pomagać na 100% bo to kwestia fundamentalna dla nas. jestem szurem xd?
  • Odpowiedz
Szuryzm jest zawsze anty.

@200Amra: Słuszna uwaga. Wszystko co się pojawi w TV i jest tematem nr. 1 jest negowane. Covid, szczepionki, wojna, wcześniej atakowali maszty 5G i propagowali "chemtrails"
  • Odpowiedz