Aktywne Wpisy

Mokotowski +62

źródło: temp_file1785791522995993488
Pobierz
Myslovitz +423
Mirasy sprawa jest, moja znajoma zbiera na leczenie raka i rehabilitacje.
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz

źródło: temp_file5446497774422504418
Pobierz
Czy wymiana FILTR ceramicznego na 455IT MURATA coś poprawi?
#cb #radio #elektronika
Nic więcej nie ma sensu z tego radia wyciskać, podnosząc strojeniem moc dojdziesz do jakichś 8W maks, ale to zupelnie nic nie daje - by zwiększyć sygnał o 1Sa u odbiorcy musiałbyś zwiększyć moc
@hrumque: o i to jest najlepsze, co można powiedzieć w tym temacie.
@warex: to jest gównoradyjko zdatne do pytania się, czy stoją misiaczki na dróżce do Poznania. Janosik do tego jest lepszy, bo prostszy do sensownego ogarnięcia i chyba obecnie skuteczniejszy. A jeśli chcesz się bawić w krótkofalarstwo, to chyba nie