Aktywne Wpisy
kawasoo +1
#famemma kto chce link ?
fake-konto +1
Ejjj, #!$%@?, wytłumaczcie mi pls, kogo stać na budowę/kupno domu????
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Dzisiaj nie będzie za długiego wpisu z prostego powodu: ta trasa była po prostu mocno poprawna i zbytnio nie było niczego ciekawego do opisania.
Trasa mocno turystyczna to i tempo turystyczne - jakoś już od startu byłem zmęczony i nie chciało mi się za szybko kręcić nogami. Warunki znośne, nie było ani za bardzo za zimno, ani za bardzo ciepło, deszczu nie było, wiatr przeciętny - no po prostu dobre warunki do leniwej niedzielnej przejażdżki. A tylko mam duży minus do jednego kebaba w Prudniku - człowiek chciał sobie coś w szamać, widzi na wujku google otwarcie od 11, podjeżdża pod 11, a tu dalej zamknięte z tabliczką: "Zaraz wracam". Poczekałem kilkanaście minut, dalej nie było nikogo, więc pojechałem dalej - nie było co tracić nadaremno czasu.
Dzisiaj wpadło 42 nowych kwadracików
ps. W załączniku słup graniczny na granicy PL/CZ.
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty #100km
Skrypt | Statystyki