@Mikuuuus: I w takich momentach wiesz, że to co robisz, choć ryzykujesz życie - ma sens.
Widzisz wprost, że nie walczysz tylko za siebie i swoją rodzinę, ale za wszystkich tych nic nie winnych ludzi, którzy wyczekują aż ktoś ich oswobodzi.
Zapewne chłopaki pochowali w międzyczasie wielu kolegów, zapewne są już zmęczeni, ale to musi odbudowywać morale. Że nie robisz tego na darmo, że może i twój przyjaciel stracił życie, ale właśnie
@M4rcinS: no takie same odczucia mam, chciałem sobie pooglądać śmieszne obrazki a przyszedł mi op do pokoju i cały wór cebuli kroi, razem z subopem @wolbiend
Poproszę o pomoc w wyborze #serial #seriale na nocne oglądanie. "Reaczer" niech będzie punktem wyjścia - czyli mamy mocną akcję, syndrom superbohatera i "zespół zemsty". Dzięki za pomoc. :)
#ukraina #ukrainanafroncie #wideozwojny #rosja #wojna #kraken
@M4rcinS: To zobacz na to:
źródło: comment_1665339051twS6fdXhY6tSvV5KnPKorf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1665339789U5nKoGSJpK3cRYRufl9rlu.jpg
PobierzI dwa: co mowi ten gość w 01:09, za kapusta i....?
Widzisz wprost, że nie walczysz tylko za siebie i swoją rodzinę, ale za wszystkich tych nic nie winnych ludzi, którzy wyczekują aż ktoś ich oswobodzi.
Zapewne chłopaki pochowali w międzyczasie wielu kolegów, zapewne są już zmęczeni, ale to musi odbudowywać morale. Że nie robisz tego na darmo, że może i twój przyjaciel stracił życie, ale właśnie
@bmbm: Proszę
Może:
- jesteście Ukraińcami?
- tak my Ukraińcy
- dajcie się ucałować
ale pewności nie mam
źródło: comment_1665350043Au2azalqGfZkGhV05ScXiS.jpg
Pobierz