@Rotczajld putin rozgrywa ludzi, którzy podwazali sens pokazywania papierow do kupienia bułek w sklepie i lockdownow ponad rok po wypuszczeniu super zajebistych szczepionek, które według pomyslodawcow powyzszych mialy zakonczyc pandemie? Niezle nasrane w bani. Jak to jest byc pożytecznym idiota Pfizera, ktory dla ochrony marży wielkiej korpo wszystko bezmyslnie wrzuca do wora "ruska onuca"?
o, to chyba przespałem moment jak trzeba było się odbijać paszportem covidowym w spożywczaku
@andrej2: u mnie we Wrocławiu choćby we Flying Tiger Copenhagen sprawdzali. Jak mieszkasz na podlasiu czy w innych bieszczadach to być może ciebie to ominelo.
no a nie zakończyła?
@andrej2: no dopóki putin nie rozpoczął działań na Ukrainie to mordercza pandemia przecież dalej szalała i były szykowane kolejne ograniczenia. Swoją drogą putin powinien dostać nagrode nobla
@armacoder: masz na myśli Brauna, Krowina i Mentzena? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak to jest byc pożytecznym idiota Pfizera, ktory dla ochrony marży wielkiej korpo wszystko bezmyslnie wrzuca do wora "ruska onuca"?
@carvain: o, to chyba przespałem moment jak trzeba było się odbijać paszportem covidowym w spożywczaku
@carvain: no a nie zakończyła?
@carvain: niewątpliwie, z badania nad szuryzmem to niejeden doktorat powstanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@andrej2: u mnie we Wrocławiu choćby we Flying Tiger Copenhagen sprawdzali. Jak mieszkasz na podlasiu czy w innych bieszczadach to być może ciebie to ominelo.
@andrej2: no dopóki putin nie rozpoczął działań na Ukrainie to mordercza pandemia przecież dalej szalała i były szykowane kolejne ograniczenia. Swoją drogą putin powinien dostać nagrode nobla