tak na prawde potrzebuje tylko jednego jakiegos katalizatora, jakiejs jednej duszy co mnie zrozumie i pchnie(a ja ją bede pchal-przepraszam ze tak powiedzialem) ku lepszemu, ku zyciu, bo jestem juz gotow... #przegryw
@sapibarruNig: Z doswiadczenia powiem ci, ze to tak nie dziala. Tez kiedys znalazlem laske, bo myslalem, ze mnie trochę rozrusza. Ona byla dynamiczna, a ja tak srednio. Nic nie sile. Lepiej poszukaj sobie takiej, ktora ma podpbny temperament ( ͡º͜ʖ͡º)
@sapibarruNig: pierwsza nie, ale czy to wazne? ( ͡º͜ʖ͡º) Podobala mi sie tabidea, o ktorej napisales. Zd mnie laska rozrusza. No jak juz dopamina opadnie, to sie czlowiekowi nie chce.
@sapibarruNig: Oczywiscie, ze jestem normikiem, chociaż nie rozpisujac sie tez z kilkoma rzeczami w zyciu mialem/mam problem. Nawet jak cos nie idzie i nie wyglada w zyciu tak jak bym chcial, to budowanie w sobie poczucia nienawisci do samego siebie w niczym nie pomoze. Tag przegladam z ciekawosci, uwielbiam memy z pepe, ktorych tu nie brakuje ( ͡º͜ʖ͡º)
Dwa pytania do rowerzystów: 1. Dlaczego nie montujecie nóżki w rowerze? 2. Dlaczego kupujecie w ch*j twarde siodełka, a potem wsadzacie sobie pieluchę do gaci? #rower #szosa #mtb
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora