Aktywne Wpisy
Kami123x +30
ZenujacaDoomerka +196
Jakie to jest niesamowite, że zanim rozpoczął się rok szkolny normalnie mogłam wszędzie dojechać
A teraz korki na kilka kilometrów bo tatuś i mamusia muszą zawiezc gowniaka do szkoły bo korona z głowy spadnie jak Juleczka i Oskarek będą musieli jechać autobusem xd
#gownowpis
A teraz korki na kilka kilometrów bo tatuś i mamusia muszą zawiezc gowniaka do szkoły bo korona z głowy spadnie jak Juleczka i Oskarek będą musieli jechać autobusem xd
#gownowpis
https://naekranie.pl/aktualnosci/the-rings-of-power-rozpoczely-sie-prace-nad-2-sezonem-1664874443
Podobno ma się pojawić najmądrzejszy z Elfów...
O ile zakład, że Ciridan nie będzie wyglądał tak jak powinien, tyko wstawią jakiegoś Woke'a z łapanki z umiejętnością aktorską na poziomie braci Mroczek?
#ringsofpower #amazonprimevideo #seriale
@hiperchimera: cringe xd #!$%@? wiesz o materiale źródłowym, a się wymądrzasz
W nowej wersji fantastyki elfy wyglądają jak wieśki z wesela, nie mając niczego z godności, a Ty zauważasz że Jackson zapomniał o
Natomiast jeśli widzę to co Amazon próbuje nazwać światem fantasy, (nie wspominając że z Tolkienem to ma wspólny tylko tytuł i imiona postaci) to nie muszę się czepiać żeby zauważyć idiotyzmy tej opowieści.
Czas jest tam względny, podróże to tylko na piechotę, elf zostaje wysłany na misje o której istnieniu nie
Po zwiastunie już wiedziałem, że nie będzie to ekranizacja Tolkiena, ale własną wizją świata fantasy. Tylko taki Wiedźmin (pierwszy sezon) nawet dało się oglądać mimo średniej zgodności z Sapkowskim.
Tu mamy problem z logiką, a nie szczegółami.
Główna postać to patologiczna Karynograżyna która musi postawić na swoim, nawet kosztem innych. Przodkowie niziołków to cyniczne diabły, elfy muszą się ładować światłem z rudy mitrylu, ich strażnicy