Aktywne Wpisy
Alpengeist77 +3
#teoriespiskowe #plaskaziemia
Cześć, w końcu założyłem tutaj konto. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem płaskoziemcom i nie ma wpływu na moje życie czy chodzę po ziemi okrągłej/płaskiej/wklęsłej. Aczkolwiek mam parę pytań które mnie nurtują i może ktoś mi wytłumaczy na chłopski rozum pewnie sprawy. TEORIA! heliocentryzmu powstała jest z nami od 1543 czyli prawie pięć wieków. Teoria zakłada, że jest słońce oddalone od nas między 3mln a 150mln km (w zależności czy
Cześć, w końcu założyłem tutaj konto. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem płaskoziemcom i nie ma wpływu na moje życie czy chodzę po ziemi okrągłej/płaskiej/wklęsłej. Aczkolwiek mam parę pytań które mnie nurtują i może ktoś mi wytłumaczy na chłopski rozum pewnie sprawy. TEORIA! heliocentryzmu powstała jest z nami od 1543 czyli prawie pięć wieków. Teoria zakłada, że jest słońce oddalone od nas między 3mln a 150mln km (w zależności czy
Zdecydowałem, że w tegorocznych wyborach zagłosuje na konfederacje. Szczerze to tylko oni wydają się normalni, najmniej skompromitowani i najbardziej rozsądni z całej tej bandy popaprańców, która w tym roku startuje.
#mentzen #polityka #wybory #konfederacja #nowanadzieja #bekazpisu #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazholowni
#mentzen #polityka #wybory #konfederacja #nowanadzieja #bekazpisu #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazholowni
Np. taki TVP Seriale - czasem lecą tam ciekawe produkcje z dawnych lat, które wiem że nie zobaczę za darmo ani legalnie ani nielegalnie. Chyba nawet nie został dodany na multipleksach na naziemnej, jest dostępny płatnie.
Teraz wiem, że jest nieco lepiej, ale ten jeden akurat ciężko odbierać w legalny sposób nie płacąc nic.
Kiedyś taka sytuacja miała miejsce z TVP Sport, kanał był dostępny chyba tylko na Canal+ albo N, pamiętam że nie był na Cyfrowym Polsacie bo stanowił konkurencję dla Polsat Sport ani nie był dostępny nigdzie FTA (niekodowany).
#kiciochpyta #telewizja #dvbt #dvbt2 #tvpseriale