Panowie jest tu ktos kto ma air podsy pro 2? Nie wiem czy to kolejny „feature” od Apple, ale naładowalem słuchawki do 100%, a na drugi dzień case ma 80, a wiec naładowałem drugi raz, bo może się jebnalem. Znowu case ze słuchawkami 100% a na drugi dzień 81, bateria #!$%@? jak są nieużywane. Mam pro 1 i tam takiego czegoś nie ma. Mysle, ze to może przez to, ze można case i słuchawki znaleźć osobno i ten głośnik informujący, jeśli tak to lipa straszna, ale moge się mylić. Niech ktos sprawdzi czy u niego tez tak jest, byłbym wdzięczny. #airpods #apple #iphone
@duzeelobenc: Ponoć nie tylko Ty. Gdzieś to czytałem, dodatkowo programiści skopiowali gotowy kod z air taga do tych słuchawek i ciągle wrzeszczy, żeby wymienić baterię.
Pierwszy raz zdecydowałem się zmienić androida na ios. Postawiłem już dawno, że przejdę na 14pro max wraz z premierą, do tego AW8, potem mak. Premiera ios16 i 14stki to klapa programowa, słynna bateria podobno nie trzyma tak dobrze, jakieś resety, zwiechy, trzeszczące kamery, kupa błędów pełno
Robimy nitkę normalnych Youtuberów, którzy kochają to co robią i robią to dobrze. Pokażmy patoli z tagu fammemma, że #youtube to nie tylko #boxdel #stu #wardega i reszta tych gwiazdek, które żyją z afer. Ja zaczynam Mietek Mietczyński
Pierwszy raz zdecydowałem się zmienić androida na ios. Postawiłem już dawno, że przejdę na 14pro max wraz z premierą, do tego AW8, potem mak.
Premiera ios16 i 14stki to klapa programowa, słynna bateria podobno nie trzyma tak dobrze, jakieś resety, zwiechy, trzeszczące kamery, kupa błędów pełno