Aktywne Wpisy

bar125 +32
Już nie będzie Tomka na następnej pompie na indeksach. Pożegnanie Tomka z tagiem #gielda … Sześćdziesiąt wpisów: 30 wieszczących besse, 29 krach, 1 odbicie, tu też nie trafił, bo przyszły spadki. Kilkanaście lat przepowiadania krachu. Zwolennik 100-letniego długu austriackiego. Powtarzalność omijania hossy przez lata, przez dekadę. Coś niewiarygodnego! Co tydzień siadaliśmy, jak do telenoweli, żeby oglądać jego kreski na wykresach, których nie potrafiliśmy zrozumieć. Fenomen socjologiczny! Ileż rzeczy można było
źródło: 1000024045
Pobierz
annlupin +16
siedze se jusz a co uwas
źródło: annlupin4568795847
Pobierz

Legitne to czy jakis scam? Pograłbym w kariere, a w sumie moze nie trzeba wydawac 230 zl na najnowsza skoro za poprzednika mozna dac 15 zl i pograc w to samo, tyle, ze bez aktualizacji skladow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fifa #fut #origin
15/miesiac oczywiscie?
Przeciez napisalem wyraznie wiec zdaje sobie sprawe, ze jest to 22, a nie 23 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do drugiego zdania to wole wydac te 2## zl jednorazowo i miec na stale dostep, jaki interes placic 60 zl/miesiac w tym przypadku?
No ale jak Ci nie zależy na najnowszej fifie, no to wiadomo im taniej tym lepiej.
Glownie mam ochote pograc w kariere wiec FUT mam w gleboko w d...
Kiedys mialem PES'a chyba 18tke ze wszystkimi najpotrzebniejszymi patchami, ale stary laptop padl, a ja nie wiem skad takie rzeczy sie bierze ( ͡° ͜ʖ ͡°)