Aktywne Wpisy
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
incar +92
znane "aktywistki" z granicy podczas wizyty policji wyciągają kartę rasizmu, nie wiem dlaczego ale podniosło mi to cukier niebezpiecznie.
#bekazlewactwa #granica #wojsko #afera #policja
#bekazlewactwa #granica #wojsko #afera #policja
Ja właśnie od paru miesięcy jestem outsiderem. Chcę dokończyć remont mieszkania, rzucić ta gównianą robotę w IT i znaleźć coś co nie wymaga myślenia a tylko zaspokoi potrzeby finansowe związane z opłatami i jedzeniem. Reszta mnie nie obchodzi. Byle w rodzinie nie było tragedii i innych rzeczy a resztę #!$%@?ć.
#pytanie #depresja #feels #gorzkiezale #niebieskiepaski
@hydrocyfolumpus: niestety, w poprzednim korpo dawałem z siebie 200% przez blisko 7 lat i nic nie otrzymałem w zamian. Kiedy zrozumiałem, że robią mnie w balona, było już za późno. Pracę zmieniłem ale nie ma już we mnie motywacji czy lojalności.
Komentarz usunięty przez moderatora
Albo gdzieś, gdzie wszystko oskryptujesz i będziesz klikał enter i pił kawę.