Aktywne Wpisy
Kagernak +421
Kurde, ale zajebisty zwrot akcji! Joński już taki zmęczony się wydawał, pozwolił temu burakowi z PiSu na swój przydługi wywód, wydawać by się mogło, że już po ptakach a tu z taką petardą wylatuję, że on od początku miał dowody, że Soboń cały czas ściemniał. Warto było od 10 siedzieć i słuchać tego pitolenia by być świadkiem tej akcji.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
BarkaMleczna +201
Pośrednicy nieruchomości, jak ja ich #!$%@? nienawidzę.
Nie dość, że są kompletnie zbędnym tworem generującym tylko koszty, to jeszcze żaden z nich nie potrafi wykonywać swojej roboty.
Od miesięcy szukam działki do kupienia, i ogłoszenia wystawione przez pośredników:
- 5/10 są nieaktualne
- Zawierają absolutnie szczątkowe informacje (brak chociażby takich podstaw jak dokładne wymiary działki, a wszelkie pytania i tak kończą się na "to ja zapytam właściciela", nie wiedzą nic)
- zdjęcie
Nie dość, że są kompletnie zbędnym tworem generującym tylko koszty, to jeszcze żaden z nich nie potrafi wykonywać swojej roboty.
Od miesięcy szukam działki do kupienia, i ogłoszenia wystawione przez pośredników:
- 5/10 są nieaktualne
- Zawierają absolutnie szczątkowe informacje (brak chociażby takich podstaw jak dokładne wymiary działki, a wszelkie pytania i tak kończą się na "to ja zapytam właściciela", nie wiedzą nic)
- zdjęcie
#wojna #ukraina #rosja
Myślałem, że czasy tak nachalnej reklamy uciekły na śmietnik historii.
Jednak nie, cztery razy podczas pisania tego zlepka zdań wyskoczyła mi wspomniana reklama.
To jest jakiś ponury żart...
Cóż, jak się nie ogarną to trza będzie zagłosować palcami i poszukać serwisu przyjaznego użytkownikom.
No desktopowa wersja dużo lepsza, z ciekawości bez adblocka zajrzałem xD
I uprzedzając odpowiedzi - nie jest to reklama kontekstowa. Ten syf wyświetla mi się jedynie na wykopie, na innych stronach nie mam takich #!$%@? reklam
@hufosterex: XD dobre