Aktywne Wpisy
SawyerJ +128
Zna ktoś markę Dea? W lipcu lecę najpierw do Meksyku, później na południe. Znajomy stamtąd polecał mi bluzę tej marki do m.in. wypadów do dżungli.
Kupiłem, nie była tania, a jest mocno przeciętna, wrzucam zdjęciu.
Korzystał ktoś z produktów tej firmy? Sprawdzi się tam czy będzie to tylko zmarnowane miejsce w bagażu?
#meksyk #podroze #pytanie #pytaniedoeksperta #wakacje #swiat
Kupiłem, nie była tania, a jest mocno przeciętna, wrzucam zdjęciu.
Korzystał ktoś z produktów tej firmy? Sprawdzi się tam czy będzie to tylko zmarnowane miejsce w bagażu?
#meksyk #podroze #pytanie #pytaniedoeksperta #wakacje #swiat
FrancisKonois +16
W tych przetłuszczonych włosach, walącym pięścią w stół BO JAAA KOCHAAAAM TEN KRAJ CURVAAAAA, A BARTOSIAK KŁAMIE I PIJE NAD JEZIOREM.
Chociaż bardziej obstawiam wariant numer 2 - jak w debacie z Korwinem: "Tak, tak - tu się jak najbardziej zgadzam z Panem!"; "Ależ oczywiście! Największym zagrożeniem dla Zachodu jest lewica i tak zwany wokeizm!"; "Haha, tutaj też się z Panem zgadzam!"
Pewnie puszczą to na żywo na YT i będzie 100 tys. obserwujących na żywo. Całość obejrzy pewnie 2-3 mln ludzi. Dla piotrusia zostały już tylko jakieś podróbki wRealu24, udające telewizje internetowe, albo debaty u jakiś dzieciaków xD
#napierala #wojczal #bartosiak #debata #krynica
Komentarz usunięty przez autora
Fajna fikcja literacka. Tymczasem fragment rzeczywistego przebiegu debaty Napierały z Korwinem dla Ad Personam:
Które państwa obecnie najmocniej pielęgnują wartości europejskie?
Korwin
A tak pamiętam- dla Ciebie nacjonalizm to neonazizm. A że dzięki nacjonalizmowi nasz naród w ogóle zdobył niepodległość, to już ciii...
W sensie więcej niż raz? - mówiąc praktycznie, to co zawsze n.t. progresywnych lewaków? No to chyba dobrze że od